Scudo Sports

Sigma 1606L incelemesi

Aldığım saat kablolu mıknatıs verici mesafesi oldukça iyi benim ssat çin işi ondan olabilir yada pilden diye düşünüyorum ama pilden olsa normal gösterirken birden niye düşsün oda aklıma gelmiyor değil ancak yeni saat almadan önce yeni pil alıp denesem daha sağlıklı olur tamamen duygusal cevabın için teşekkür... olmadı yeni sigma alcağız :D

Scudo
bu sorun hergün canımı sıkıyor. bir çaresini bilen varmı acaba ?

@Emrah TEZER

@Emrah TEZER

aynı problemi bende yaşıyorum (1606l dts cadence)
bu problemi yaşayan başka arkadaşlar var mı?
bu normal midir ?
çözümü varmıdır

Bende sigma 1606 L kablolu aldım. Aşağıda yazdığım özelliklerin ne işe yaradığını çözemedim. Kitapçıkta ve kendi sitesinde de açıklayıcı bilgi bulamadım. Bilen arkadaşım varsa, yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim.

TIMER UP/DOWN --- ( TIMER/ZAMANLAYICI +/- )
TRIP UP/DOWN --- ( KM/SAYACI +/- )

@Tarık Kalkan

LCD ekranlarda normaldir. Benim Siemens CX65 cep telefonum vardı. 1 gün bahçede unutmuşum. Bütün gün bronzlaşmış. Bir baktım ekranı bırakın silikleşmeyi bembeyaz. Ama iki güne düzeldi. Sigmalar bu konuda dayanıklı bile sayılır. İsteyen cep telefonuyla karşılaştırsın.

Ayrıca km saatinden emin olmak isteyenler gece ıssız bir zamanda koşu parkurlarına çıksınlar. 5km de sağlıklı bir karşılaştırma yapılabilir. Zevki de cabası.

ben kablolu olan bu modeli kullanıyorum . yardımcı olurmusunuz . lastikleri değiştirdim. 26*2.25 taktım. kaç değerini girmem lazım. klavuzda bu ölçüde lastik ayarı yok.

bende sigma bc 1606 almış bulunmaktayım.AMa bir sorunum var
ışıgını nerden yakıyoruz ve ışığı sürekli yanmıyormu?

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.:)

@salcano

Kısaca şöyle tarif edeyim; düğmelerin isimleri var set 1, set 2 diye ama baktığın zaman sol alt ile sol üst düğmesine aynı anda basılı tutuyorsun light on yazısı ile birlikte ışıklandırma çalışıyor 2-3 saniye sonra sönüyor.Bundan sonra herhangi bir tuşa bastığın zaman yine 2-3 saniye aydınlatma devreye girip kapanıyor....

bana bunun mıknatısı lazım nereden bulurum.

Geri