Halil Barış Çaldıran Aktif Üye Kayıt 19 Haziran 2014 Mesaj 176 Tepki 67 Şehir Söke /Aydın Bisiklet Merida 22 Şubat 2015 #1 kadans sensörümün mıknatısı ne yazık ki kayıp... çözüm önerisi arıyorum, fikri ve bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.. kadans sensör mıknatısı veya yerine koyacak birşey nasıl bulabilirim?
kadans sensörümün mıknatısı ne yazık ki kayıp... çözüm önerisi arıyorum, fikri ve bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.. kadans sensör mıknatısı veya yerine koyacak birşey nasıl bulabilirim?
burhan çetin Forum Demirbaşı Kayıt 23 Haziran 2011 Mesaj 564 Tepki 949 Yaş 55 Şehir BALIKESİR Bisiklet Dahon 22 Şubat 2015 #2 Kuvvetli herhangi bir mıknatısı pedal kolunda olması gereken yere yapıştırın.Aynı işi görür.
ykaracavus Üye Kayıt 14 Aralık 2012 Mesaj 46 Tepki 8 Şehir İstanbul 23 Şubat 2015 #3 ben de var, özelden adres yazarsanız kargo ile yollarım yarın.
Halil Barış Çaldıran Aktif Üye Kayıt 19 Haziran 2014 Mesaj 176 Tepki 67 Şehir Söke /Aydın Bisiklet Merida 25 Şubat 2015 #4 @burhan çetin işe yaradı çok teşekkür ederim. @ykaracavus ilginiz için çok sağolun problem şimdilik çözüldü.. Yardımcı olan herkese tekrar teşekkürler, konu kapatılabilir..
@burhan çetin işe yaradı çok teşekkür ederim. @ykaracavus ilginiz için çok sağolun problem şimdilik çözüldü.. Yardımcı olan herkese tekrar teşekkürler, konu kapatılabilir..