Scudo Sports

Sigma 16.12 mıknatıs kayboldu

The UGUR

1317-P.8
Tepki
2.033
İsim
Ugur
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese merhaba.Bu sayacı almıştım kadans kitiyle.Bugün pil aldım taktım çünkü pil bitiyo sanmıştım ama sanırım sorun mıknatısla ilgiliydi.Sorun derken son zamanlara sayaç sürüş sırasında git gel yapıyordu o yani.Neyse işte pil aldım taktım ancak fark ettim ki ön jantta yok mıknatıs. Şaşırmadım aslında çünkü kırılmıştı.Bisikletçi abi toptancıya bir mıknatıs soracağım dedi ama işe yarar mı bilmiyorum.Ne yapmalıyım?

Scudo
decathlon'da sayaç mıknatısı görmüştüm geçen gün gittiğimde, oradan bakabilirsin.

@leyla_p
Tek başına mıknatıs? Bi bakayım siteden olmadı uğrarım.Teşekkürler [emoji5]

aynen tek başına mıknatıs satılıyordu, sonuçta her kaybolduğunda yeni sayaç almak zorunda değiliz diye düşünüyorum.

Sigma nın sitesine bakmalısın bence sigma sayaçta sıradan noname bir veya xlc vs vs bi mıknatıs kullanıldığında doğru ölçüm istesede yapamıyo forumda bi konusu vardı bu olayın sabah denk gelmiştim eski bi konuydu

@Uptown Cyclist

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Bana herhangi bir mıknatıs olur demişti bisikletci.Zaten mantıken de olması gerekmiyor mu?

@Uptown Cyclist maalesef çalıştırsada doğru ölçüm yaptırmıyo 30 kmh la giderken orda 24 yazıyo 60 km sürmüşken 51 ölçüye gibi düşünün sigmayla iletişime geçmeyi deneyin bence yada delta aktifpedal gibi büyük mağazalar yardımcı olur genede bi mıknatısı alıp denemekten zarar gelmez

• Beğen
@Uptown Cyclist

Bende de 16.12 kablolu ve kablolu kadans kiti var. İlk zamanlarda Scirocco telleri aero olduğu için uymadı ama sonra ufak bir modifiye yaparak uydurdum bir şekilde şu an sorunsuz çalışıyor. Ancak farklı mıknatıslarla da sorunsuz çalışıyor. Değerlerde de bir yanlışlık olmuyor. Bu 16.12 de çok sorun çıkıyor yahu :)

• Beğen
Decathlon sitesinde tek başına sayaç göremedim ne yazık ki.Google'den baktığım zaman Shimano km sayacı mıknatısı gördüm ancak herhang bir bilgi yok, fiyatı 17 lira.Fiyat dert değil işimi görecekse eğer ancak benim sayacımla çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum ne yazık ki.Ne yapsam bilemedim hiç :eek:ops:

@Ulaş Çavuşoğlu aptavn doğru diyorsunuz :D adım Uğur benim :D onu denemedim çünkü ne olacak ki mıknatıs mı yollayacaklar? :snzdglsn: Zahmetli geldi yani.En olmadı Mavic mıknatıs varmış şimdi gördüm onu alacağım

@Uptown Cyclist yok belki herhangi bir mıknatıs işinizi görür falan derlerdi içiniz rahatlardı :huhuu: mavic mıknattısı alın gitsin ozaman boşverin :D bu arada istanbulun neresindensiniz ?

@Ulaş Çavuşoğlu Eyüp Akşemsettin mahallesi.Mavic uyumluymuş tüm setlerle zaten yukarıda da denmiş sorun olmayacağı.İçim rahat alabilirim :cool:

İyi hadi hayırlı olsun yeni mıknatıs o zaman :D eyüpe bi ara bisikletimle geliyim dedemin mezarına geliyorum pierrelotinin ordaki eyüp mezarlığına süreriz belki ;) ( o değilde sabahtan beri şu emote u görünce :huhuu: pikaçuu diyesim geliyo ) :D

• Beğen
Forumda bildiğimiz buzdolabı mıknatisıyla bile yapanlar var :) Hepsi uyar yani.

Bu arada bak aradım,buldum :)

(link)

@Tolga Çelebi Ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten ya gidip 32 liraya Mavic alacaktım az kalsın :D bakayım stoğa göre gidip alayım yarın

@Ulaş Çavuşoğlu duymuştum ben de.Elektronik okuyan arkadaşım da demişti hoparlör mıknatısı ile hallederiz diye

@Tolga Çelebi Mantıken de öyle olması gerekmez mi zaten? Düşündüm dedim yani işim gücüm yok gidip Sigma sayaç mı bulacağım.Hem bu btwin'de kırılma etme derdi de olmaz.Yarın gidip alayım.Süper oldu bu

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Geri