Scudo Sports

Sigma 16.12 kurulumunu bilen var mi?

Sipioreeee

Daimi Üye
Tepki
99
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar sigma yeni sigma 16.12 aldım ancak kurulumunu tam beceremedim.. Max hız, kadans falan göstermiyor yardımcı olurmusunuz?

Scudo
Sol alttaki tuşu basılı tutarak ayarlara girmelisiniz. Lastik ölçünüzü ayarlamadığınız sürece hızınız 0 olarak görünecektir. Ayarları yaptıktan sonra tekrar sol alttaki tuşu basılı tutarak ayarlar menüsünden çıkabilirsiniz. Ön lastik ölçünüzü söylerseniz girmeniz gereken değer hakkında yardımcı olabilirim.

@pohuman zaten onları yaptım.. 5.12 kullanıyordum.. Çoğu şeyi yaptım da.. Max hız göstermeyi ve kadans ölçümünü yapamadım

Mıknatısların ve sensörin arasındaki boşlukların durumu nedir? Bir de hız sensörü kablolarının alt kısımda olması gerekiyor. Kadans kabloları ise saatin üst kısmında olacak..

Ya da en iyisi bu videoyu izleyin. Belki kurulumda bi yeri atlamışsınızdır..

@pohuman kurulum yapmadım.. 5.12 nin kurulumu vardı zaten.. Sadece ayarlar işte.. Max hız ve kadans ayarı.. Yapamadığım şey o.. Sigma 16.12 ile 5.12 nin takılacak yeri falan herşeyi aynı

@StevenDiaz07 mıknatısları ayarlamanız gerek deneyerek bulabilirsiniz ayarı

@ALTAY 55 teşekkür ederim.. Ancak bir.kaç birine daha sordum.. Kadans sensörünü ayriyeten almak gerekiyormuş..

@m.klcts
Ts nedir acaba?

Geri