Scudo Sports

Sığır Avcıları (Metropolitan Hunter)

@Birhan K.
Evet, daha mantıklı olur.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
yer istanbul bostancı sahil bisiklet yolu iskeleyi geçtikten sonraki ilk ışıklar.

bisiklet yolu çıkışı yorum yok. hafta sonu da değil hafta içi çekildi bu fotohttps://i.hizliresim.com/9GPYoN.jpg

https://i.hizliresim.com/40vpl7.jpg

https://i.hizliresim.com/vZvaXr.jpg

daha çok foto var

bu da maltepe bostancı yönü bisiklet yoluna caddeden çıkıp araba tacizlerinden bunalıp girdim. 50 metreyi 30 dakikada gitmişim. in çık in çık...

https://i.hizliresim.com/kEyMXy.jpg

bu beyaz renonun park ettiği yer caddebostan dalyan bisiklet yolunda sıradan bir gün sahile çıkmak işkence bunlar bu 4 teker denyolar yüzünden

bu renonun önünde 4 tane jeep paralel park etmişti elime alıp bisikletten inip kaldırıma çıktım genelde hep böyle burası...

https://i.hizliresim.com/40vp9Y.jpg

@selahattinfidan
işte tam anlamıyla baslıktaki SIĞIR ibaresinin karşılığı orda yaşıyor, yaşanıyor ve yaşatılıyor :) kırsal kesimde yaşayan arkadaşlar gerçek sığırların tepki veremediğini cok iyi bilirler.Örnek hayvan yol ortasında durur sen gelir arabanla kacılsın diye korna çalar, üzerine ilerler en son iner itersin ama SIĞIR olayı hiç anlamladırmaz, bağlantı kurmaz ve tepki vermez yaptığı şeyi yapmaya devam eder. İşte bu yüzden SIĞIR deriz bu tip varlıklara :D
Adam hala "neden ceza yazıyorlar arkadaş nereye parkedecez yauw, taktı bu polis bana" demiyorsa ben sığır olayım :D

@Özcan.
Bimer den form doldurarak ulaşabilirsiniz görselde atabiliyorsunuz yada olay yerine 155 hemen araç gönderip cezayı kesiyor maksimum 5 dk içinde.
@mhtozel
Konunun başlığını Sığır koyduğumda hassiyetle yaklaşan arkadaşlar oldu evet onlarıda anlıyorum ama sığır cinsi çöktümü kendi istemediği müddetçe yerinden kımıldamaz.İşte bu yüzden "Sığır" :)

@Auron Sanchez
Bursa'da henüz yazılmadığına şahit olmadım %100 geri dönüş yapıldı.
Dene ve gör:)

@Candan Biberci
Bir yıldan fazla süredir fotoğraf çekip gönderiyorum.Fotoğraf çekerken araç sahibi gelip tartıştığımız bile oldu.
Ben de cezaların caydırıcı olduğu kanısındayım.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Auron Sanchez
Fotoğrafı tarih,saat,adres bilgisiyle birlikte göndermeniz gerekiyor.

• Beğen
Biz bisikletliler bir şekilde kıyıdan köşeden inerek hatalı park olayını hallediyoruz ama engelli yolu işgalini gördüğümde nevrim dönüyor..

Zaten hayatta zorluk içerisinde olan engelli arkadaşlarımız için bu sığırlar hayatı dahada yaşanmaz duruma getiriyorlar..
Yazılan cezalar az bile.
Tabi araç nufusunu karşılayamayan çarpık kentleşmede ayrı bir mevzu...

• Beğen
Tepkiler: selahattinfidan
Çarpık kentleşme,otopark yetersizliği vs tamam da... Kaldırıma dikine park eden adam(!) var. Bence tamamen saygı ile alakalı.Bunu yapanların,kendine,ailesine ve topluma saygısı kesinlikle sıfır.

• Beğen
@Orhan Akarkut
Ben egm nin internet sitesinden yolluyordum,bir polis memuru beni arayıp işlemleri kolaylaştırmak için yazdığım mail adresini tavsiye etti.Muhtemelen Ankara'nın da buna benzer bir adresi vardır.Tahminimce trafik şubeden bilgi alabilirsiniz.

• Beğen
@selahattinfidan
Kesinlikle katılıyorum haklısın düşünebilen biri zaten böyle saygısızca haraket etmez.

Çarpık kentleşmeden kastım hane başına araç otoparkı olmadan imar izni verilmemesi.
Yoksa adama zor gelir otoparka koymak yerine yine yola sığır gibi çöker..Tıpkı yaşadığım binadaki hak hukuk vaazı verip yolu işgal eden densizler gibi..

• Beğen
Tepkiler: selahattinfidan
Ben park yasağı ihlali yapanları mail ile fotoğraflı olarak emniyete ihbar ettim, bana aşağıdaki cevap geldi. Fiyasko!

"2918 Sayılı Kara Yolları Trafik Kanununda yer alan fiilleri ihlal eden sürücülere ve araçların tescil plakasına göre idari para cezası karar tutanağının hangi kurum yetkililerince ve hangi durumlarda düzenlenebileceği aynı Kanunun 5,6,114,116 ve EK-6’ncı maddelerinde hüküm altına alınmıştır.
Bu tür ihbar veya şikâyet konusu trafik kural ihlali ya da ihlallerinin somut olarak yukarıdaki Kanun maddelerinde belirtilen görevlilerce belirlenmiş olması gerektiğinden, ihbar içeriği hususların bu görevlilerce tespiti halinde kanuni işlem yapılabilmektedir.
Vatandaşlarımızın trafik konuları ve polisi ilgilendiren her türlü konularda suç ve suçluları ihbar edebileceği ‘155’ Alo Polis ihbar hattı bulunmaktadır. Şehir içi yollarda bir veya birden fazla trafik kuralının ihlal edilmesi veya ediliyor olması ile ilgili olarak ihbar ve şikâyetler yapılması halinde durum, en yakın trafik ekip ve görevlilerine anında telsizle bildirilerek, görevlilerce suçun işlenmesine mani olunmakla birlikte, yapılan ihbarla ilgili somut olarak kural ihlalinin yapıldığı tespit edilmesi halinde gerekli kanuni işlemler yerine getirilmektedir.
Bilgilerinize."

• Beğen
Geri