MACALLAN Kardeş, sen 13 yıl içmiş ve yeni bırakmışsın sanırım.. seni bunun için tebrik ve takdir ederim.. aman devam sakın seni kandırmasına izin verme bu ömür kemirici illet musibetin..
Müsaadenizle hepinizin, bütün arkadaşlarımın affına sığınarak buradan Sigara içen arkadaşlarıma şunları söylemek, haykırmak istiyorum..
Arkadaşlar sigarayı bırakmak için ne bekliyorsunuz? nefesinizin tıkanıkanmasınımı,kalbinizin teklemesinimi, çektiğiniz her nefes zehirin ciğerlerinize, kanınıza karışmasını kan yoluyla'da bütün organlarınıza ve hüçrelerinize ulaşmasını damarlarınızı zamanla tıkamasını sizleri zaman geçtikce için için kemirerek bitirmesinimi?
Gencim birşey olmaz ilerde bırakırım demeyin.. Çok geç olmadan bu illetten kurtulmak daha kolaydır sanırım.. fazla alışmadan fazla zarar görmeden.. Bırakmak için önce isteyin kurtulmayı ve karar verin. Bunun için spora yönelin. çevrenize sigarayı bıraktığınızı, yeni girdiğiniz ortamlarda ise sigara kullanmadığınızı söyleyin.. Bunu yapmakla kendinizi bir şekilde kontrol ve denetim altına almış olursunuz..
MACALLAN arkadaşımın yapdığı gibi kendi kendinize telkinlerde bulunun,azim ve sebat edin, kolay pes etmeyin, bu illetin sizi için için kemirmesine izin vermeyin..
Evet bu zehirden kurtulunca,göreceksiniz,oksijenin ne kadar saf ve temiz,yediğiniz içtiğiniz herşeyin ne kadar farklı lezzeti olduğunu, kokladığınız çiçeğin bir farklı koktuğunu anlayacaksınız.. sağlıklı olacak, moraliniz yükselecek ve kendinizi daha fazla seveceksiniz..
Bende bu şekilde bunları yaparak (Birden bırakarak) başardım 6 yıldır'da içmiyorum.. yeniden doğmuş gibiyim üstelik ben fazla içmiyordum günde 5 tane bazen hiç içmediğim bile oluyordu.. öyle olduğu halde çok şey farketti.. sizlerinde başaracağından eminim.. Şimdiden başarılar..
sevgi ve saygılarımla,