Geçmiş olsun, olur böyle arada sırada, pedala devam, eskiden Mumi diye yarışçı bir arkadaşım vardı Konya'lı, bisiklette düşmeden mütevellit yara izlerine rütbe derdi
Geçmiş olsun. Adana halkı bu konuda sabıkalı zaten, trafikte de çok umursamaz davranıp bizlere çok yardımcı(!) oluyorlar. Ben de çok şikayetçiyim. Keşke olumlu bir yanını yazsaydım memleketimin diyorum, ama durum böyle...
geçmiş olsun dostum fakat şu cümlen benim gülme krizime girmeme sebep oldu kusura bakma "Ama eve gelince sol bacağımdaki tabloyu gördüm. Morun bu kadar çeşitli tonları olduğunu bilmiyordum Tablonun ismi; "Şafakta mezbaha"
" ( morun tonları! )
Çok geçmiş olsun Melike Hanım. 'Şafakta Mezbaha' oldukça ilginç bir tablo adı . Her kaza ayrı bir tecrübe oluyor aslında. Ama derin bir iz bırakmış sizde. Tekrar çok geçmiş olsun.
En kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanız ve mutlu bir şekilde pedallamaya devam etmeniz dileğiyle .
Ali kardeşim ne olur bana "yenge" diye hitap etme Adana'nın herşeyine alıştım, bir bu "yenge" ye alışamadım
Biliyorum Adana'da bir saygı ifadesi olarak kullanılıyor ama ben alışamadım işte..
Valla geçmiş olsun o yaya şanslıymış.ben kaldırımda giderken çarptım adam özür diledi ben adama kızdım.suçlu olan bendim fakat o sizi düşüren yaya olsaydı herhalde morun daha farklı tonlarını görme şansım olurdu
Geçmiş olsun , fakat anlattığınıza göre 2 yayanın bile yanyana geçemediği dar bir köprüden bisikletle geçmeniz biraz sakıncalı değil mi ? Yayanın yaptığı elbette tasvip edilecek birşey değil , tekrar geçmiş olsun.
Hayır hayır yanlış anladınız beni , elinize alıp bisikletle yürümeniz açısından söylemiştim , neyse umarım bir daha böyle talihsiz bir anı yaşamazsınız , iyi akşamlar.