Scudo Sports

Siftahı yaptım, ilk kazam :(

Melike S. Ünver

Aktif Üye
Tepki
278
Bugün sabah her zamanki yolumun üzerinde bulunan oldukça dar bir köprüden geçiyordum. Köprü o kadar dar ki karşıdan biri geliyorsa ya yaya yana çekiliyor ya da ben duruyorum. Bu sefer tam körüden iniş kısmında bir yayayla karşılaştım ve durmam mümkün değildi, iniş çok dik. O da kenara çekilmeye zahmet etmedi ve kolu barendime takıldı, beni fena halde savurdu. Köprüden uçarak indim :eek:

Kaskım vardı tabi ama dün yıkadığım eldivenlerim kurumadığı için giymemiştim :eek: Ellerimin ve sağ dirseğimin derisi derin biçimde soyuldu, kanadı. Sorun etmeyip gezime devam ettim. Ama eve gelince sol bacağımdaki tabloyu gördüm. Morun bu kadar çeşitli tonları olduğunu bilmiyordum :D Tablonun ismi; "Şafakta mezbaha" :D
Yine de ucuz kurtuldum, kasksız zaten çıkmam mümkün değil ama hemen yedek eldiven de alıcam bugün.

Scudo
Melike Hanım çok geçmiş olsun,işte kimi yayalar böyle zahmetlere kalkışmaz ne yazık k:(
anlattığınıza göre oldukça kötü bi uçuş olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Melike S. Ünver
Çok teşekkür ederim. Evet havada uçuş ve yerde sürünme şeklindeydi :) Köprü üstünde olsa düşecek yer yok ama iniş kısmında olunca fena oldu. Neyse bu kadarla atlattım.

Gerçekten herkesin yedek eldiveni muhakkak olmalı.
En az 2 çift kesinlikle:)
Geçmiş olsun efendim...
İyi pedallamalar...

• Beğen
Geçmiş olsun ,

Zaten insanlar yolda yürürken(genelde) hiç düşünmüyorlar karşıdan gelen geçebilirmi...

Bu rahatlık nedir çözmüş degilim,

5 kişi yürürken karşıdan gelen 1 kişiye bile yol vermiyorlar

Eğitim hayatı boyunca sağa sola bakmayı öğretiyorlar sadece bide kapıyı vur içeri gir başkada bişey yok , olacağı bu

Maalesef
Tekrar geçmiş olsun

@elif kenaroğlu

Ben yerdeyken dönüp bana baktı, hiç bir şey söylemedi. Tepkisizliğine öfkelendim ve gayet sakin "Teşekkür ederim yol vermediğiniz için, o kadar zor muydu?" dedim. Dönüp gitti!

@Melike S. Ünver

gerçek hayvanları seviyorum ama insan görünümünde olanları değil.:boese157: Neyse; bir daha yaşamamanız ümidiyle tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
melike hanım bu işi gerçekleştiren şahıs bayanmıdır baymıdır bilmem ama erkek ise birde bana yapsın öle birşey bakalım :D gene sakin davranmışsınız tebrik ediyorum bu sakinliğinizden dolayı ben bisikleti kafasına fırlatırdım öle bir durumda...geçmiş olsun

• Beğen
Geçenlerde bende bir şişman yaya bir kadına çarptım.kaldırımdan sağına soluna bakmadan yola indi ve bana öyle bir çarptı ki yolun ortasına kadar yuvarlandım:) ona bişey olmadı:)
Bu arada geçmiş olsun..

Gerçekten nezaket diye bir şey yok bizim Türk halkında. Gavurlara ilk öğretilen nezaket, özellikle centilmen olmak, erkeğe veya bayana karşı farketmez.

Ben de o kadar çok yaşadım ki böyle olay artık sizin gibi anlamlı tepkiler vermek yerine bağırıp çağırıyorum. Çünkü onlar ondan anlıyorlar. Kapasiteleri o kadar.

Bilmiyorlar ki yaralar bereler iyileşir ama kırılan kalpler iyileşmez.

Geçmiş olsun.

yayalara karsı benım en sık kullandıgım bısıklet kullanırken
geldıklerı yone dogru surmek oluyor.

acaba ben ondan oncemı ,o benden oncemı veya kafa kafaya gelırmıyız dıye dusunmektense geldıgı yere dogru surmek onun bıran once hızlı bır sekılde gecmesını saglıyor bıraz urkuyor ustune suruldugunu zannedıyor ılk etapta ama attıgı bır adımdan sonra ve ben arkasından gectıgımde dogru bırsey oldugnu anlıyor.onun gecmesı demek araba gelmıyor demek gelıyorsa bıle coktan aynı rotaya donerım..

• Beğen
buarada konuya daldıgım ıcın gecmıs olsun demeyı unutmusum gecmıs olsun
sanslı bır ınsanmıskı sızın kadar sakınıyle karsılasmıs

• Beğen
Geri