Scudo Sports

Siftah yaptık hadi bakalım :)

@mosso ersin sağolun size de geçmiş olsun.
Ters çevirip bi bakın fren kollarına hizalayarak. Bişey olmamıştır herhalde benim janttan parçacıklar kopmuş ama hala sağlam :D

Scudo
Bindim gittim o ağrıyla 1 km eve kadar zaten ,akor ayarı kaçmıştır enfazla diye düşünüyom , ama yinede decatlona uğramam gerkiyodu jantlarada baksınlar bari

@mosso ersin ben de gideceğim dağ bisikletinde göbek dağıttım ona baktıracağım. Üsküdar da şimdi isim vermeyeyim, kendisi 10 numara olan bi abimizin elemanı hem yapamadı hem de bakım adı altında 100 liramı aldı :))

geçmiş olsun, yol bisikleti çok farklı bende ilk günden mazgala girip yılan ısırığı oluştu arka lastiğe 2 yama atıldı(düşük havadan) ardından ön lastiği patlattım, 2. günde yine arka lastiği patlattım

geçmiş olsun

Demekki bizimde öğrenmemiz gereken şeyler var

çok geçmiş olsun cumartesi kaza geçirmemin 8. haftası olacak forumda paylaşmıştım sağ omuzum parçalı kırık durumda kaynadı ama çok zayıf ve henüz %50 oranında anca kullanabiliyorum fizik tedaviye başlayacağım çok zor süreç arkadaşlar lütfen çok dikkat bisiklete şu an için bakasım bile yok

Gecmis olsun yokus asagi tehlikeli bir yer insan malına da acıyor o 105 yazisinin yanindaki cizige elin her degdiginde icin yanacak belki ama olacaktan kacamiyor insan. Size birsey olmamasina sevindim 25 yilda 2 defa dustum ama ne dustum 17 yerimden hasar almistim.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
25 senelik hayatımda ne çarpan oldum, ne çarpılan :D

Çok geçmiş olsun, size bir sey olmamis sevindim. Bisiklet yeni olunca üzülüyor o cizige insan da 2 haftaya kalmaz umursamazsiniz onu da :)

@GalipKelesoglu on janta bir şey olmadan çatalı kırdık işte bisikletin orjinalliği bozuldu. 17 noktadan sıyrık yara bere aldık en kötüsü de yanağımda olanıydı :D zifiri gece karanlığında aydınlatma olmayan yerde yol çalışması yapan işgüzar Pendik Belediyesinin bir hatırası üzeriden 8 sene geçmiş

• Beğen
Tepkiler: GalipKelesoglu
Geri