orhan bural
Aktif Üye
- Tepki
- 66
- Bisiklet
- Cannondale
Slm. 2011 Scott Scale 80 bisikletim vardı, çok sevdiğim bir arkadaşım isteyince ona sattım. Şimdi Carbon bir MTB toplamaya çalışıyorum.
Almış olduğum parçalar şunlar:
2014 Scott Scale 700 RC Carbon Frame
(link)
DT Swiss XR 331 27,5 jant
(link)
(link)
Sram XX1 156 QF 175mm Crank, Çemberini henüz almadım ancak 36 dişli almayı düşünüyorum.
(link)
Sram GXP BB92 Press Fit orta göbek.
(link)
DTSwiss 350 strigthpull ön tekerlek göbeği
(link)
Shimano Deore XT SPD pedal
(link)
Sidi Spider SPD MTB ayakkabı
(link)
Kadrom henüz gelmedi, Siparişini ve kaporasını verdim Nisan ayında gelecek, o zamana kadar diğer parçalardan yavaş yavaş uygun fiyata buldukça toparlamaya çalışıyorum.
Vites sistemi olarak XX1 serisini tamamlayacağım artık ona bir giriş yapmış oldum pedal kollarını alarak.
Fren sistemi olarak XTR trail düşünüyorum.
Arka jant göbeği olarak yine DT Swiss 350 strightpull düşünüyorum.
jant teli olarak DTSwiss AEROLITE STRAIGHTPULL düşündüm.
Maşa olarak da Rock Shox SID XX Solo Air XLoc Remote 27,5 inç düşündüm.
Handlebar olarak Ritchey WCS CARBON 2X
Stem olarak Ritchey WCS CARBON MATRIX C260
Sele borusu olarak Ritchey WCS CARBON FLEXLOGIC LINK
Sele olarak da Ritchey WCS VECTOR EVO STREEM
almayı düşünüyorum,
Daha önce carbon kullanmadığım için, özellikle carbon kullanan ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşların fikirlerine ve yönlendirmelerine açığım,
sele borusu, bar, stem gibi parçaları carbon almalımıyım, yoksa alü alsam problem olurmu, ya da önerebileceğiniz farklı marka ve modeller var mıdır? Benim düşündüğüm modeller içerisinde uyum sorunu yaşayacağım, bir parça varmıdır?
Yeni parçalar aldıkça da bu konu üzerinden güncellemeye devam edeceğim, yorumlar ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
Almış olduğum parçalar şunlar:
2014 Scott Scale 700 RC Carbon Frame
(link)
DT Swiss XR 331 27,5 jant
(link)
(link)
Sram XX1 156 QF 175mm Crank, Çemberini henüz almadım ancak 36 dişli almayı düşünüyorum.
(link)
Sram GXP BB92 Press Fit orta göbek.
(link)
DTSwiss 350 strigthpull ön tekerlek göbeği
(link)
Shimano Deore XT SPD pedal
(link)
Sidi Spider SPD MTB ayakkabı
(link)
Kadrom henüz gelmedi, Siparişini ve kaporasını verdim Nisan ayında gelecek, o zamana kadar diğer parçalardan yavaş yavaş uygun fiyata buldukça toparlamaya çalışıyorum.
Vites sistemi olarak XX1 serisini tamamlayacağım artık ona bir giriş yapmış oldum pedal kollarını alarak.
Fren sistemi olarak XTR trail düşünüyorum.
Arka jant göbeği olarak yine DT Swiss 350 strightpull düşünüyorum.
jant teli olarak DTSwiss AEROLITE STRAIGHTPULL düşündüm.
Maşa olarak da Rock Shox SID XX Solo Air XLoc Remote 27,5 inç düşündüm.
Handlebar olarak Ritchey WCS CARBON 2X
Stem olarak Ritchey WCS CARBON MATRIX C260
Sele borusu olarak Ritchey WCS CARBON FLEXLOGIC LINK
Sele olarak da Ritchey WCS VECTOR EVO STREEM
almayı düşünüyorum,
Daha önce carbon kullanmadığım için, özellikle carbon kullanan ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşların fikirlerine ve yönlendirmelerine açığım,
sele borusu, bar, stem gibi parçaları carbon almalımıyım, yoksa alü alsam problem olurmu, ya da önerebileceğiniz farklı marka ve modeller var mıdır? Benim düşündüğüm modeller içerisinde uyum sorunu yaşayacağım, bir parça varmıdır?
Yeni parçalar aldıkça da bu konu üzerinden güncellemeye devam edeceğim, yorumlar ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...