Scudo Sports

İptal Edildi Sıfır veya ikinci el "temiz havalı maşa" aranıyor. V Fren uyumlu olması şart.

Tepki
21
Bisiklet
Salcano
Merhabalar.

Bisikletimde maşamın kışın sıkıntı çıkartması(yayların büzülmesi)ndan ötürü konforu epey azaldı ve eğlenceden ziyade eziyet şekline dönüşüyor bisiklet binmek soğuk havalarda.

Jantım disk için uyumlumu bilmiyorum fakat göbeğimin uyumsuz olduğunu ve rotor+kaliper vs derken aslı astarını geçecek maşa değiştirmek.

O nedenle özellikle v fren uyumlu yaysız havalı maşa arıyorum. Çift kat olması tercihimdir gidondan kilitleme olması tercihimdir fakat MLO şeklinde ise de alabilirim... Epicon seviyesinden aşağıya inmeyi düşünmüyorum ki daha aşağısı havalı yok diye biliyorum. Elinde satılık Çift katlı V fren uyumlu havalı maşası olanlar iletişime geçerse ziyadesiyle memnun olurum.

İstanbul ve kocaeli içinden nakit olarak alacağım maşayı denemek şartıyla.

Scudo
güncel. hala arıyorum v fren havalı amortisör. temiz olması ve sorununun olmaması gerekli marka model takıntım bulunmamakta.

güncel. solo air veya dual air farketmez. gidondan kilitleme olayı da o kadar önemli değil manuel lock out da olabilir. V fren pivotu şart.

Merhaba.Elimde kullanmadigim 2006 fox talas rlc ve 90 ile 130 mm arasında ayarlanabilen 1700 gr ağırlığında bir masa var .üzerinde v fren pilot yerleri mevcut.bütün özellikleri çalışır durumda.ilgilenir misiniz?

mesaj attım hocam numaramı iletişime geçelim sizinle :)

@Onur Demir CE

Arayış hala güncel mi?

Geri