Scudo Sports

Sifir okunmamiş kitaplardan oluşan kütüphane

Adem Gül

Forum Demirbaşı
Tepki
215
Merhaba arkadaşlar. Kitapları 2 ay önce taksitle sıfır olarak aldım. Güzel bir kütüphane oluştururum diye. Fakat kredi kartı borçlarım yüzünden çok acil nakite sıkıştım ve elimde satmak için son kalan şeyi yani kitaplarımı satmaya karar verdim. 2 aylık süreçte özel kutularında muhafaza ettiğim kitaplarım sıfır ve okunmamıştır. Çocuğuna , kendine yada ailesine kütüphane kurmak isteyenler ya da özel kutusunda hediye etmek isteyenler için çok idealdir. Kitapları toplamda 1200 tl ye aldım. Ve sıfır olarak duruyorlar. Bu güzel kütüphane için istediğim fiyat 650 tl. Öğrenci olduğum için ve herhangi bir ek gelirim olmadığından borçlarımı kapamak adına mecburiyetten yarı fiyatına satıyorum.
Setin içerisinde ;
Dünya Mitolojisi
Yunan Mitolojisi
Roma Mitolojisi
Türk Mitolojisi
Babil-Mısır Mitolojileri
Dünya Mitoloji Tarih seti
Türkiyenin 1200 yılından 2010 yılına kadar olan tarihinin seti ( ege üniv. prof ları tarafından hazırlanmış sadece bu yayında var )
Dünya Klasikleri Seti
Sefiller Seti
Dünya Edebiyatı Seti
Clive Cussler Seti
Agathe Christie Seti ve alternatif romanlar bulunuyor.
(link)
(link)
[![image]((link)

Scudo
İsteyenlere sahibinden.com veya sanalpazar üzerinden taksitli get açabilirim.

İlan günceldir arkadaşlar , fiyatta yardımcı olmaya çalışacağım.

İlan günceldir arkadaşlar , toplu almak isteyenlere fiyatta yardımcı olacağım. Kültürünüzü geliştirecek en önemli şey bu kitaplar , yeni nesil saçma kitaplardan oluşmuyor bu kütüphane :)

İlan güncel arkadaşlar , setleri tek olarakta satabilirim..

İlan günceldir arkadaşlar fiyatta yardımcı olacağım.

İlan günceldir...

Acil nakit ihtiyacı sebebiyle fiyat tüm kütüphane için 450 tl ye indirilmiştir.

Fİyat 450 tl den ilan gunceldir. Ilan icin son 1 ay.

Fİyat 450 tl den ilan gunceldir. Ilan icin son 1 ay. Satilmazsa 300 tl den sahaflara verİlecektİr. Okuduktan sonra satabİleceĞİnİz bİrset. HİÇbİr zarariniz olmiyacak..

İlan günceldir arkadaşlar , setlerden 2 tanesi satılmıştır . İstediğiniz setler için irtibata geçin lütfen. Okuduğunuz kitapları 17 ay boyunca değiştirme hakkınız var yıpranmadığı kondüsyonu sıfır olduğu sürece

Mitoloji seti 350 tl den satılmıştır , ilan diğer set ve kitaplar için günceldir.

slm

Yunan Mitolojisi ve Türkiye Tarih'i için fiyat alabilir mym acaba ?

Geri