Scudo Sports

Sıfır mı 2. el mi ?

Kesinlikle ikinci el kardeşim.Ben sıfır aldım pişman değilim ama benim bisikletin az kullanılmışını sahibinden de görünce biraz üzüldüm.Arada 700 tl fark vardı.

Scudo
Kötü olmuş gerçekten. Ama siteden alınca görme imkanı olmuyo ben ona pek güveneniyorum.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sahibinden com dan ikinci el alırsan deneyerek almalısın.Ben geçenlerde 1998 yılında aldığım marshall vs 100 elektro gitar amfisini sattım.Adam gelip deneyerek aldı.Sende bisikleti deneyerek alacaksın.Ancak konyada olman seçenekleri azaltabilir.Bu tarz durumlarda istanbulda oturmak avantaj.

Deneyerek almak ne demek misal Konya dışında bi yerden ilan buldum oraya gidip denicem mi anlamadım :D

@Mesut Y.
evet nesini anlamadın bunun

Yani kusura bakmayın internetten hiç alışveriş yapmadım da bi de mevzu bisiklet olunca şimdi izmirde denizli de bi bisiklet gördüm Konyadan kalkıp ta oraya gidip denicem mi

Yani böyle mi oluyo cahilliğimi mazur görün hiç alışveriş yapmadım internetten yaptıysam da ufak tefek şeylerdi

Estağfirullah,kardeşim konyada yetkili satış bayileri olarak hangi markalar var?

Carraro, sedona, salcano, kron

Pek araştırmadım ama maşka markalar da olabilir bunlar var ama biliyorum bunların teknik servisleri de mevcut

Çok temiz ve güzel kullanılmışsa her daim 2.el :)

Aynen inş bulabilirsem öyle bişey alcam

Bence Sedona :)

Hangi model

Sedona borla

Geri