Scudo Sports

SIFIR merida carbon flx team kadro

ilan günceldir...

Scudo
çok güzel bir kadro, şampiyonların kadrosu bu.
hocam ben bir şeyi merak ettim. bu kadroda ön aktarıcı alttan geliyor, ve kabloyu orta göbeğin altından üste cıkartıyor. o dediğim yerde kadroya ait bir parça olmalı o satışa dahil mi. resimlerde göremedim.

@kory

o parçada var ve satışa dahil.resimleri çekerken tartının üstünde durmadığı için söktüm.ilanda bahsetmeyi unutmuşum.hatırlattığınız için teşekkür ederim...

@ozbey

rica ederim ne demek.
ben aslında alıcı değilim (param olsa alırım o ayrı da:D )
benimde mmerida 3000d carbon 18 inc olanı var. o yüzden ilgimi çekmişti ilanınız.
burada merida hakkında bilgi vermek isterim ki dünyanın en büyük bisiklet üretim ağına sahip bir markadır.
scott ın tüm üst düzey kadrolarını merida kore de yapar.
merida nın ar-ge çalışmaları avrupa da bir kaç ülkeye dağılmıştır. carbon gövde üretiminde bir çok teknolejiyi barındırır. bunlardan bir tanesi carbon lifleri nano matrix adlı bir teknelojiyle birleştirir. bu da dışarıdan gelen darbelere karşı daha dayanıklı olmasını sağlar. alın borusu kısmı yumurta adıyla anılan bir yapıda olup 2008 de en az esneme gösteren bisiklet olarak nam salmıştı...
bunların tümünü aklımda kalanlardan direkt olarak yazdım var sa bir hatam af ola.
saygılar&teşekkürler

birikmiş param olsaydı tfs-100 kadromu satıp bunu almayı çok isterdim ama kader utansın :D

kadro samstrong arkadaşımıza satılmıştır.kazasız belasız kullanması dileğiyle hayırlı olsun.konu kapatılabilir...

Hayırlı olsun...
Kadroyu canlı olarak görme şansım oldu.
Karşısından ayrılmakta zorluk çekiyordum doğrusu :) :) :)

Geri