Scudo Sports

Sıfır masrafla bisikleti 6 kilo hafiflettim.

Şafak Başlar

Forum Demirbaşı
Tepki
358
Bisiklet
b'Twin
Kilo veren benim :D . 2,5 ay oldu sanırım, 86 dan 80 e düştüm.
Aslında şöyle birşey oldu ; madem spor yapmaya niyetlendim, o zaman yediklerime de dikkat edeyim dedim. Ve dışarıda sıklıkla yediğim, mek,burger, iskender, edirne ciğeri, tekirdağ küftesi, pizza, tantuni, künefe gibi yiyecekleri oldukça azalttım. Amacım 75'e düşmek.:box2:

Scudo
süper hareketler, yaza hazır girmek lazım. evlendikten sonra aldığım 10 kilonun peşine düştüm bende. yakında yok edicem onu :)

bol pedallar :)

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
bir de ben verebilsem ne kadar çok güzel olacak 90 kiloyum söyle 80 kilo olsam daha ne isterim

Abi bi ben mi indiremedim yaa :)
Yemeği kesmem gerek -.-

Bende Bisikleti hafiflettin sandım bir an bende bisikletime bir şey yapabilir miyim diye merakla daldım içeri :)

Ama iyi kilo vermişsin bende İnşallah Kütahya'ya geçince başlayacam kilo vermeye. Gerçi gerek yok 173cm 70kilo :)

• Beğen
Göbeğin de bir miktar erimesi kamçı etkisi yaptı .Bütün gece çalışıcam. Uyumadan önce sabah serinliğinde kısa bir tur yapıp öyle dinleneyim diyorum. Yarının tatil olması oldukça enerjik hissettiriyor.

@Serbay Akar
Kesinlikle,
Bir lokanta önermişlerdi. Pilav üstü döneri güzelmiş. Bugün gittim. Ama kapısından geri döndüm. Vicdanım el vermedi.:D Yedikten sonra pişman olacaktım. Yutkunarak geri döndüm ve konserve barbunya ile karnımı doyurdum. mutluyum . Sporu, yeme içme düzeni ile desteklemek lazım. Tatlı olarak da kiraz, muz, şeftali gayet iyi oluyor

ya başlığı okuyunca kesın jantları fılan sokup terazıde bısıkletı tarttıınız sandım :D iyi güzel ne kadar hafif o kadar daha fazla zevk daha az efor..:) 180 - 69 kg hedefım geçen yaz bu oranlardaydım :)

• Beğen
Geri