Scudo Sports

Sıfır, fondriest max carbon yol bisikleti kadrosu

Tesbitleriniz oldukça yerinde.bu düşüncelerinize bende katılıyorum.
Ama şuda bir gerçekki, satılması için bedava sayılabilecek bir fiyata da vermek mümkün değil.:(

Saygılarımla,

Scudo
Selam arkadaşlar,

Kadronun fiyatını bir miktar indirim yaparak 600 Euro olarak belirledim.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımla,

@Wharfedale

Fondriest kadrolar gerçekten çok çok iyidirler, özellikle bu alet tam bir yol makinası.
İlkay sen şu fiyatı bir parçacık daha indirde:) , birileri şu kadroyu sebeplensin.
Kaçmaz bu alet..

@Mustafa İçdağ

Son bir indirim daha yapıyorum, bugunden itibaren Haziran ayının sonuna kadar geçerli olacak bir fiyattır.

Bundan başka bir indirim kesinlikle söz konusu olmayacak arkadaşlar bilgilerinize sunarım.

Fiyat;1000 YTL

Saygılarımla,
İlkay Alpertonga

@okolli

Hayır, arkadaşlar fiyatın daha altına inmesi söz konusu olamaz.Bu rakama da satılmaz ise bu ayın sonunda satış ilanını kaldırırım zaten, amaç illaki satmak değil, değerinde satmak.

Görüşmek üzere.

@Wharfedale

İlkayım bence de o fiyatın altına sakın satma , dediğin gibi ayın sonunda istediğin fiyatı bulamazsan bence kadroya çatalıda monte edip tablo niyetine duvara as süper olur hatta sele borusu ve stemi de kadroya dahil edebilirsin ...

İlkaycım ilk önce geçmiş doğum gününü kutlarım...

Herşey yoluna girer de kadro satışına gerek kalmaz umarım...

Satış kesinleşirse de 100 YTL bile inme kardeşim !!!

@ultegrax

2.000 Euro fena sayılmaz be , kaçıranlara yazık oldu diyelim. Alan arkadaşta bu işe fena gönül vermiş biridir , iyi günlerde kullansın.

Cüneyt, öncelikle yapmış olduğun satış için hayırlı olsun diyelim.iyi günlerde harca.

Kadronun satışıyla ilgili planım şöyle;
Haziran ayının sonuna kadar bu fiyattan satılmaz ise, belki daha öncede olabilir ön maşayı kadroya taktıracağım ve elimdeki bütün ekipmanlarıda üzerine dizeceğim."Mekanik grup olmadığı için hariç"

Ondan sonra bir şekilde belki sonbahar veya kışı bulabilir mekanik grubu temin etmeye çalışacağım.Bir yandan elimdeki ekipmanları satmak istiyorum öte yandan geçen hafta gidip "Fi'zik Gobi XM" sele aldım.İçimizdeki bisiklet ve ekipman sevdasının önüne geçmek mümkün olmuyor maalesef.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misali.

Görüşmek üzere, hafta sonu keyifle sürüşler olsun.

İlkay Alpertonga

Arkadaşlar, ben bu bisikletin geriye kalan parçalarını temin edebilirm.

Haziran ayının sonuna kadar satış fiyatını 1000 YTL olarak belirtmiştim, aynı şartlar halen devam etmektedir.

Konuyu canlı ve sıcak tutmakta fayda görüyorum.

Görüşmek üzere.

Şöyle yandan çekilmiş büyük ve net bir resim koyarsanız.iyi olur gibi

@ADMCOACH

Bencede Mevcut resimlerin ışığı az loş bir ortamda çekilmiş
update ederseniz iyi olur :rolleyes:

@Bibendum

Evet arkadaş bu işe gönül vermiş biride bibendum nasıl bindin 15.000 km bisikletede hala ''0'' gibi duruyor giant
Arkadaş alalı 1 ay oldu 16 km yapmış o kadar
evde bakım yapıyor binmesede saolsun bakmaya almış heralde

Yazalım , çiziktirelim ilanı yukarı taşıyalım.Kadro italyandır , orjinaldir herhalde çin malı olmadığı için değerini anlamadınız uyanın millet bu kadro kaçmaz...

@Wharfedale

Resimleri bidaha ekleyelim , alem kadro görsün !...

Geri