Az önce ikinci el trek fx 7.4 aldım. Liste fiyatına göre bedava. Sıfır fiyatına hayatta vermezdim bu bisiklete. İkinci el saolsun sayesinde istediğim bisiklete biniyorum. Siz arkadaşlarım sıfır alın ki bizler bisiklete binelim öyle değil mi.
Ticarette çok zayıfsınız piyasada millet malını acayip kıymetli satıyor herkez malıma yarı fiyat öldü fiyat veriyor diyorsa suan konyadaki bisikletlere bakıyorum bisiklet sıfırı 800 850 internet fiyatı adam çarşıdaki mağazadan kazık yiyip 950 ye almış 800 850 den aşşağı olmaz diyor o kadar para ona vereceğime 800 850 ye netten alırım hem sıfır hem uğraşmadan kartımı çekerim maxipuanıda alırım ayağıma kadar gelir kimsenin ağız kokusunu da çekmem daha ne bu arada bugün çarşıda 2015 modele adam 900 dedi ng555 e adam bana 2. 1 senelik nakit verirsem 680 den aşşağı vermem diyor niye alayım ki 2. Bazına düşmüş malı sıfıra yakın fiyata sonuçta cep telefonu değil ki taksitsiz satış yapılmıyor değil taksit var git sıkı pazarlık yap daha ucuza da alırsın yani
katiliyorum bu son mesaja. bugun semtimizin guzide ve tek bisikletcisine yolum dustu iceride carraro 116 katlanir gordum inceliyim dedim sifir ilgi alaka, ne kadar dedim 900 dendi. yav arkadas nette zaten 850 tl. hey allahim.
Çarşı mağazada özel %100 tanıdığın iyi biri efendi biri olmadığı sürece afedersiniz ama skiyorlar arkadaşımla arkadaşının çalıştığı dükkana gidip tanıdık ayağından ikram istedim ng 750 v frene 850 dedi net fiyatı 600 700 civarı ve kuponla n11 de indirimde oluyor ayağına kadar geliyor sadece 15 dk bi kurulum yapıyorsun sorun yoksa onay veriyorsun temiz artık çarşı mağazadaki adamlar işlerine gelip gerçekten düzgün esnaflık yapıp düzgün fiyat veren nadir desem yeri bide çoğundaki tek laf nettekiyle bunu kıyaslama onlar bozuk onlar kötü kötüleme kampanyası var inan dün 10 tane dükkan gezdim bi tane adam 2015 modele az da olsa güzel fiyat verdi onun dışında güzel fiyat veren 1 tane dükkan yok
@White Walker ikinci el piyasasında bir dolu bisiklet var sahibinden.com da. Sence bu fiyatlara 2. El alınırmı? Kimse almıyor. Sayısı 1000 i buluyor bu sitede. Uygun fiyatlı olursa da zaten haşatı çıkmış modeli eskimiş aynakol aşınmış bisikletler oluyor. Ben ikinci el almak istedim ama 2500 tlbye 0 2016 modelibolar bisiklete 1900 fiyat cekiyorlar. Binlerce km yol yapmış yok efendim kadrodaki boya cikması düşmeyle olmamış... 2500 tl liste fiyatı olan bisikleti peşin almaya kalkarsanız neredeyse arada fiyat farkı kalmıyor. Bisilet temiz olsa neyse... Çalıntı bile olabilir uygun fiyatlı olan diye 0 aldım. 2. El piyasası hiç uygun değil. 1900 e al bi bakım yaptır aynakol eskimiş değiştirelim dese servisi zinciri eskimiş dese buyur zarardasın...