Scudo Sports

Sıfır ATC3K Kask/Gidon Kameraları

Fatih Buzgan

Forum Bağımlısı
Tepki
2.985
Türkiye'nin ilk bisiklet filmini çekmiş biri olarak bir zamanlar spor kamerası ülkemizde büyük eksiklikti.Bugüne kadar...
Arkadaşlar, bu satış kısa sürelidir.Birkaç ay kadar uzun süre satışta olmayacaktır.
Dün 1 tane sattım, İstanbul Bahçelievler'den birine.
Elimde sadece 5 tane bulunuyor.Ve arkası gelmeyecek.

Artık bisiklet ve her türlü spor faaliyetinizi kayıt etmek için 1000lerce liralık kameranızı düşürme korkusu yaşamadan veya yetersiz kaliteye sahip, dar açılı günlük video kaydediciler ve fotoğraf makinelerini heba etmeyin.
Tam konusuna özel, darbelere çok dayanıklı, su geçirmez, geniş açılı, kaliteli kayıt yapan, 4gb a kadar sd kart ile uzun kayıtlar yapın.
Oregon Scientific firmasına güvenebilirsiniz.

Özellikleri

* Tam fonksiyonlu, elleri kullanmadan dijital kayıt
* 3 metreye kadar su geçirmezlik ve en sert koşullara karşı darbeye dayanıklıdır
* Farklı uzunluklarda bağlama kayışları dahildir. Gidonlara, kasklara ve diğer spor ekipmanlarına kolaylıkla monte edilir.
* Saniyede 30 kare 640 x 480 çözünürlük
* 48 derece ile daha geniş görüş alanı
* Pc ve Tv`de kolay gösterim için USB and RCA kabloları dahildir (NTSC)
* 4GB`a kadar genişleme slotu ve 32MB dahili bellek
* WIN2000/XP/Vista ve Apple Mac X 10.3/10.4 sistemleriyle uyumlu çalışma
* 2 AA kalem pil ile çalışır (dahil değildir)
* Ölçüler : U 4.25 x D 1.75 x Y 2.25 (in.)

(link) (İncelemesini okuyun)

(link)

(link)

(link)

http://i267.photobucket.com/albums/ii315/athleticfatih/OregonScientificATC3KVideoCams.jpg

http://i267.photobucket.com/albums/ii315/athleticfatih/atc3k-1s.jpg

http://i267.photobucket.com/albums/ii315/athleticfatih/atc3kc.jpg

Test Videosunu HD mod'da izleyin;

(link)

Pazarlık, Takas yoktur.
Nakit fiyatı 150euro'dur (315tl ye tekabül ediyor)
Taksitle almak isteyenler için sahibinden.com'da taksitli satış açabilirim.Tabi bu durumda 150euro'nun üzerine Sahibinden.com'un komisyon farkı olan %7'yi eklemek zorunda kalıyoruz.O zaman taksitli fiyatı da 161 euro ediyor. (345TL)

Scudo
Eğer görüntüden kastınız foto ise makine foto çekmiyor.
Video olarak şunlar var;

(link)

(link)

(link)

Bunlar gibi youtube'da birçok örnek bulunuyor.Kendi çektiğim bir görüntü maalesef yok.

bu kamerayı yaklaşık bir yıl kadar kullandım.Gayet fonksiyonel kullanımı var piyasada bulunabilecek geniş açı lens takarak 120-140 dereceye kadar geniş açı sağlayabilirsiniz.
Benim çektiğim videonun linki aşağıdadır.
(link)

@Güney Tuncer

[gvideo]-179949970142371810[/gvideo]

Arkadasler ben bu 33 dk video'yu 2007 'de cektim Hartford Pro-Am Kriteriyumunda. ATC-2000 kullandim, burdaki satilan ATC-3000 degil. Sanirim yeni model daha kaliteli cekiyor.

Katalog verisi olarak ortalama 3 saat dese de yüksek amperli pil kullanıldığında bu süre daha da artar.
Zaten 4GB hafızaya 2 saat kayıt yapabildiğinizi düşündüğünüzde bu süre hayli uzun gelecektir.

Stoğumuzdaki kalan 3 adetten birini Selim bey almıştır. Güle güle kullanın ve çektiğiniz videoları bizlerle paylaşın diyoruz.

Stoğumuzda SON 2 ADET kalmıştır.Bilginize.

Stoğumuza 1 adet daha eklendi.
3 adet Action Kamerasından birisi sizin olabilir.

Merhaba Fatih bey ,
bakın bu sölediğimi yanlış anlamayın sakın , yamaç paraşütü sporu ile uğraşıyorum ve paraşüt formundan aynısını aldım 185 liraya acaba arasında özellikler nedir ben inceledim aynı ürün ama..?

Merhaba Muhammet bey, yok sorun değil, yanlış anlamam.
Ürünün markası modeli belli, ATC3K.
Taklidi olmadıkça aynı marka model olması o fiyata mümkün değil.
Bu ilanın ilk sayfasında tüm özellikleri yazıyor, bakıp karşılaştırabilirsiniz.

Geri