Scudo Sports

Siemens'ten Bisikletçiler İçin Muhteşem Uygulama

Siemens'in Bu Uygulamasını Başarılı Buluyor musunuz?

• Evet başarılı.

• Hayır başarısız.

• Toplam katılım
    29

sefaakcan

Üye
Tepki
25
İsim
Sefa
Arkadaşlar merhaba, aranızda gören oldu mu bilmiyorum ancak Siemens bir uygulama yapmış bisikletliler için. Bisikletlilere belirli güzergahlarda öncelik tanınan muhteşem bir sistem.

Detaylara buradan bakabilirsiniz: (link)

Dosyalar

• 16mayis_siemens_fb.png
    16mayis_siemens_fb.png
    69,1 KB · Okunma: 363
Scudo
Bizim ülkemizde maalesef ama Belçika ve Hollanda'da neden uygulanmasın.

Bu sistemi hemen hacklemeye çalışırız biz. :) Bugün yan apartmandaki Wireless'ı nasıl kullanırım diyen bir milletiz :)

Andoroid veya ios uyumu vs varmi bu uygulmanin

@abidin89 Gelecek ay Almanya'nın Bamberg şehrinde pilot uygulaması gerçekleşecekmiş. Daha sonra Türkiye dahil tüm dünyaya yayılması dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: abidin89
Uygulama süper ama Türkiye de trafik ışığı size yeşil yanıyor diye yol sizin demek değil biliyorsunuz bunun içkilisi var, magandası var, işim çok acilcisi var :):):):)

• Beğen
Tepkiler: engin444 ve berktx
Türkiye'de uygulanması imkansız bence, umarım gelir ama.

Değil 2 yıl, 2 yüzyıl bile turkiyeye gelmez polyannacılık yapmayalim

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@sefaakca
@sefaakcan

Hocam umut fakirin ekmeği demişler biz de umut ederek bi yere varamayız bence :D gerçekten millet olarak ozelliklerimizin değişmesi için çok uzun bi zamana ihtiyacımız var

Oraya eds de koyacaklarsa gelsin, yoksa hiçbir anlamı yok benim için. Kırmızıda durmayan çok araba var maalesef.

daha bisiklet yollarımızı kullanamıyos arabalar kaldırımdan gitsene diye bağırıyor bunun işe yarayacağı zamana daha çok var :D

Uygulama guzel. Gostermelik olarak gelir ama ipleyen sofor olmaz. Yine kirmizi isiginda gecer carpinca da oyle bir aciklama yapar ki... gel de:naslyany::acpsnr:.... neyse orasi malum.:ckskc:

Öncelik insanın beyninde olmalı. Yani bu sistemin gelip gelmemesini tartışmadan önce her sorun olmasa da büyük ölçüde saygı ve sevgi dolu bir toplum olmalı ki zaten gerek bile kalmaz. ADamlar ne kırmızıda duruyor ne yeşil yanınca geçiyor. Vatandaş ışıklara uymadığı için nasıl olsa kırmızı yansada geçerim mantığıyla mı yoksa kimseyi zaten umursamadığından mı tın tın gidip arkasındakileri uyuz ediyor. Yolda şerit kullanmasını bilmeyip çapraz, ortalı, kenara yanaşık ve her an kontrolsüz konum değiştirecek şekilde sürüyor. Geçin bunları ben kırmızıda yada yeşilde durup geçmiyorum çünkü kırmızıda kesin durmuyorlar.

Memleketini bu kadar aşağılayan bir güruh daha gelmemiştir herhalde dünyaya.

@GayriMütenahi

Çok haklısınız, hakikaten her türlü saygı ve terbiye kurallarına uyan, hele de trafikte kılı kırk yaran, düşünen ve sorgulayan medeni toplumumuza çok haksızlık ediyoruz, çok ayıp bize.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@GayriMütenahi

Siz çok mutlusunuz herhalde bu kadar medeniyetsiz ve kanun-kural-edep-ahlak tanımayan, değerlerin hiç bukadar çöküşte ve değersiz olmadığı, ilkokul bebelerinin ağzında sigara, uyuşturucu batağında, toplumun yarısından fazlasının sigara müptelası olduğu, hapishanelerin bile yeterli gelmediğinden hüküm giyenlere gün verilip zamanı gelince içeri tıkıldığı, ekonominin dipte olduğu (daha da inecek). Hergün bisikletim çalındı, bir kadın öldürüldü, bombaların patlamasına-şehitlerin verilmesine alışıldı vs vs. yada muhtemelen aynı memleketten bahsetmiyoruz.

Kötüyü görmezden gelirsek, eleştri yapmazsak, başımızı kuma sokup görmedim-duymadım-bilmiyorumculuk oynarsak ve herşeyi artık kanıksarsak o toplum zaten ölmüştür. Size o çok sevgili toplumunuzda mutluluklar dilerim.

Geri