Scudo Sports

Side Cage Matara Kafesi

egesenkaya

Aktif Üye
Tepki
178
İsim
Ege
Başlangıç
2005—06
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Uzun süredir bu ürünü almak aklımdaydı ama şimdi almak nasip oldu. İsmini bilmiyordum ama google sağolsun bulmama yardımcı oldu. Yandan çekmeli matara kafesi olarak birkaç tane ilan mevcut ama tam ismi Side Cage olarak geçiyor. Bikepackingle ilgilenenlere tavsiye ederim.

IMG_20221116_140555.jpg

Scudo
Bazı kadroların yapısından ötürü bu tarz ürünler gayet kullanışlı diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: egesenkaya
Ben de gravel bisiklet için buna benzer birşey aldım, üst boruya bağlanan çanta taktığınızda matarayı yukarı çekecek alan kalmıyor, yandan almak lazım, o yüzden gerekli. Aslında yurtdışında Fidlock diye bir marka var , tam bu iş için ideal ama tabii fiyat konusu var, birçok kişiye yüksek gelebilir.

Zefal wiiz de aynı şekilde. İster yandan ister üstten çıkar..

• Beğen
Tepkiler: egesenkaya
@egesenkaya hayırlı olsun dar kadro tipi yada çantalı kullanımda çok faydalı olacağına inanıyorum.
Ben de gravel bisiklet için buna benzer birşey aldım, üst boruya bağlanan çanta taktığınızda matarayı yukarı çekecek alan kalmıyor, yandan almak lazım, o yüzden gerekli. Aslında yurtdışında Fidlock diye bir marka var , tam bu iş için ideal ama tabii fiyat konusu var, birçok kişiye yüksek gelebilir.
Tam benim aklıma gelmişti fidlock ürünleri gerçekten şahane lakin dediğiniz gibi fiyatlarını Türk Lirasına çevirince işler farklı boyuta gelebiliyor. Sadece matarası 20€ (link) Tabi ki ürünü övenler kadar tersini söyleyenler de var.

• Beğen
Tepkiler: egesenkaya ve ratm
Geri