Scudo Sports

Shrek:)

deutz

Forum Demirbaşı
Tepki
286
Merhaba arkadaslar, buda benim uzun zamandir hayalini kurdugum bisikletim Shrek:) Uzerinde gerekmedikce cok buyuk bir degisiklik yapmayi dusunmuyorum ancak kilitli pedallara gecis ve suanki hayes marka hidrolik frenlerimi, mekanik bb7 ler ile degistirmek onceligi olan dusuncelerim.

Onun disinda 2 senedir hangi bisikleti alacagima bir turlu karar vermemistim ve sonunda kismet bundan yanaymis:) Beni ikna eden kismi ise verdigim para karsiliginda guzel bir kadro ve amortisor sahibi olmam.Benim dusunceme gore de en temel iki unsur da zaten kadro ve suspansiyon :) Umarim sizler benim kadar zorlanmadan,zaman harcamadan seveceginiz bisiklete kavusursunuz:)

Ayrica Halil Ozturk'e yardimlarindan dolayi cok tesekkur ederim.

Iste Shrek'in ilk resimleri:)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
hayırlı olsun güle güle kullan kullanımla eskisin altında... shrek adı nereden geliyor?

• Beğen
Tepkiler: deutz
Güle güle kullan kardeşim.Hakkını vererek kullandığını ümit ediyorum.
Merak:Hidrolikten memnun değil misin de mekanik diske geçeceksin???

• Beğen
Canlısını görmüş biri olarak söylüyorum çok güzel alet :)

Hayırlı olsun kazasız pedallamalar :)

• Beğen
@mnk

Shrek adi aslinda tek bir nedene bagli degil:)

Oncelikle shrek cok hosuma giden bir karakter, ikincisi ise o bir dev yani ingilizcede ise giant. Ucuncu neden ise " bu parayla scott alsaydim daha hafif bir bisikletim olabilirdi, bu biraz agir galiba" demem :) Ancak yanlis anlasilmasin ben shrek'in fazla kilolarindan memnunum:)

Ilginiz icin tesekkurler, iyi gunler.

@matrixod

Hidrolikten tabiki memnunum ancak mekanik disk fren bana daha tamir edilebilir geliyor. Bu nedenle amortisor disinda hidrolik sistem bulunmasini istemiyorum. Tabi bu degisim ne zaman olur bende bilmiyorum, bb7 leri bisikletten daha once almistim fakat buaralar erteliyorum bu degisikligi:)

güzel diyemiyorum çünkü güzel kelimesi az kalıyor:D

bir soru ondeki ferrari amblemini nereden aldın bnde alıyım çok hoş durmuş:D

• Beğen
@SoldieR52

Acaba essek mi deseydik ismine? renkler baya uygun:eek:

@teampasha

Aman bunu bisikletiniz duymasin cok kapris yapar:) Gelin biz ona kisrak diyelim, bende arada kalmayayim:D Insallah biryerlerde karsilasir, beraber turlama sansini yakalariz bir gun:)

iyi gunler, keyifli surusler dilerim.

@sezarr38

O amblemi parfumun uzerinden almistim. Insallah sende bulursun cunku bence de cok guzel duruyor:)

Geri