Scudo Sports

Show Time EUROBIKE 2015

Scudo
Beğenmemek elde değil hepsi birbirinden güzel elinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@tarık bektaş
Tesekkürler, sizinde bayraminiz mübarek olsun.

@Onur YCL
Tesekkürler Onur, resimleri isteyenler icin tam 2 saatimi harcadim ama isteyenlerden birkisi bile girip bakmadi.:(
Evet Onur klasiklere bende bayildim, hele klasik tipinde yeni cikanlar üzerinde campa super record 11li sistem olanlar, bayildim resmen.

@mhd
Ben tesekkür ederim mustafa bey, sizinde bayraminiz mübarek olsun.

Hocam elinize sağlık her biri ayrı güzellikte, o fuarda olmak vardı :(

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Allah razı olsun sizden sayenizde biz de o fuara gitmiş olduk. yanlış anlamazsanız aklıma bir şey takıldı. KTM'nin ürünleri fuarda az olduğu için mi fazla fotoğraf çekemediniz yoksa az fotoğraf koymak sizin insiyatifiniz mi? KTM dağ bisikletlerini ilgiyle takip ediyorum onun için sordum.

Ohhh ohhh öldüm cennete gittim galiba!!! emeğe saygı çok güzeller.

@Barış TURAN
Baris neden patlasiki bilgisayar? :)

@ertanmrtz
Tesekkürler.:)

@ertanmrtz
Tesekkürler.:)

Vay be, ağzım açık izledim tüm fotoğrafları. Yaratıcılık, tasarım, insan zekası, nereye gidiyor, bu işin sonu var mı?
Teknoloji ve insan beyninin gelişimi adeta birbirine paralel ilerliyor. Beyin geliştikçe teknoloji, teknoloji geliştikçe tasarımcı beyinler gelişiyor. Ne kadar hoş. Bu bisikletlerinin üreticilerinin de uzay bilimlerine, fiziğe, matematiğe, kısacası bilimin her dalına önem vermiş ülkelerden olması ayrı bir inceleme konusu.
Bayıldım, paylaşım için teşekkürler.

Klasik bisikletler çok hoşuma gitti, çok al benili duruyor hepsi. Aslında fuarda aksesuar giyim-kuşam ürünlerini de merak ediyordum ben, onlarda olsaymış iyiymiş. İnşallah bi sene fuara gelip orada yakından inceleme fırsatım olur

@Elbrus

@1967chevy

@Furkan Y.

@Kuzey Ege

@ratm

Tesekkürler Arkadaslar, Insallah eurobike ziyareti sizlerede nasip olur. :harika:

yani bu kadar fotoğrafa ne gerek vardı? gerek yok yani. gereksiz bir paylaşım. hani diyorum gerek yok yüzlerce muhteşem bisikletin fotoğrafını paylaşmaya insanın aklını başından almaya, cüzdanına bakıp hüzünlendirmeye. kınadım.:agla::uzgnm::confused:

Ara ara o mavi De rosa'yı açıp avel avel bakıyorum...

Murat çömez e büyük bir teşekkür borçluyuz. Bisiklet endüstrisi belkide son 5 yıl içerisinde büyük bir tasarım patlaması yapmış durumda. Çalışabileceğin alan sınırlı ve mantalite bir yüzyıldır değişmediği için ayrıntılara odaklanıp akılalmaz tasarım cambazlıkları sergiliyorlar. Aslında bir ülkeyi tanımanın yolu nasıl umumi tuvaletlerinin temizliğinden geçiyorsa bir ülkenin üretimimin yaratıcılığı ve kaliteside sadece şu basit !! ulaşım araçlarına bakarak anlaşılıyor.

Murat Bey elinize sağlık,görseller için teşekkürler.
Yeni gördüm sabah sabah göz banyosu oldu resmen:ssrtcbya:

Geri