Marka taraftarlığı gibi algılanmasın ama (ya da algılanabilir sorun değil ) Cube Aerium C62 ve Litening C68 SLT'nin, insanı kredi çektirmeye iten bir çekiciliği var
@Murat Cömez affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum o kadar bisiklet gördünüz baktınız incelediniz aralarindan gerçekten - kalite olarak ayrilan (component ya da frame ya da başka bir şey ) çok beğendiğiniz ürün oldu mu? Ya da bize algılatılan şeylerden mi ibaret her şey
Teşekkürler
@hüseyingürgah
Hüseyin bey, inanin cektigim fotograflar zaten tek hosuma gidenler oldu, ama tüm fuarda en cok hosuma giden ise Sramin kablosuz sistemi oldu. (Bu arada srami hic sevmem ama bu sistem beni cok etkiledi) ve Sele Italia'nin o muhtesem selesi, camakenin icinde onu saatlerce izleye bilirdim.
@Murat Cömez abi öncelikle emeğine sağlık. Fotoğraflarda ciddi emek var, siteye yüklemek başlı başına bir emek zaten. Bana da vay be dedirten şey Sram'in kablosuz sistemi oldu. Bunun dışında klasiklere bayıldım.
@Murat Cömez
Murat Bey, öncelikle bayramınız kutlar, fotoğraflara vermiş olduğunuz emeğe ve bizim için ayırmış olduğunuz zamana çok teşekkür ederiz. Fuara gitmiş kadar olduk.