Scudo Sports

Shimano'nun üst düzey fakat biraz tipsiz kaydırıcıları

Dura ace tipsizmi şimdi? :asik::asik: hiç hatılmıyorum...bence her yere yakışır

Scudo
tip olarak sram' in de dağ bisikleti için ürettiği arka attırıcılar da çirkin görünüyor. dağ bisikleti olunca bi takım şeylerden feragat etmek zorunda kalıyolar sanırım. güzel arka aktarıcılar yol bisikletlerinde. sram red olsun, campy' nin veloce'sinden super record'una kadar hepsi güzel.

Artırıyorum.
Daha modern, daha aerodinamik
RD-VT-800_SIZED.jpg
Bu da Transfoermers robotuna dönüşecek gibi. SRAM X1
SRAM-X1-11-Speed-Rear-Derailleur-Type-2_1.jpg
Klasik, Retro seven yok mu?

Aktarıcı nın diğer adı kaydırıcımıymış ilk kez duyuyorum.

Sram x3 var (evet alt seviye) hiç tipine bakmadım şimdiye kadar işini iyi yapsın yeter.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Güzellik yarışmasınamı katılıcan xt kullanıyorum ve xt xtr xx xo hepsi benim için iyi xtr ın şeklini sevmiyorum bana tourney getirin diyenide görmedim eğer görürsem sizin içinde bir uçan tekme atarım merak etmeyin

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@BORA34
Gel at gel :mad: Kolaysa yap bakalım :mad:

Uff yusuf kızdı beyler. Dikkat edin. Bu adama fazla bulaşmayın rakşok çetesini başımıza musallat eder şimdi

@Yusuf !!WOW!!

En son söyleyeceğimi en başta söyleyeyim: Önemli olan boyu değil işlevi.

Aslında bu başlığa bir cevap yazmayacaktım. Şöyleki
Foruma üye olduğum yıllarda daha aklı başında, gün görmüş, işini önemseyen bir yönetim eliti olduğundanmıdır siteye doğrudan kendi ismimizle üye olmamızı zorunlu kılmışlardı. Şimdi bakıyorum küfür eder gibi bir isim ile bile foruma giriyor yorum yazabiliyorsunuz.

1 tane mi acera isteyen yok! Acera ne yaptı size ?https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQyIGBhJQtJPLqEAgZ6Kmh5Te_wach3I8Jzil6r2cQfcn8lqBkGzfZcDzD7

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
ömrü hayatımda performans önceliği olan hiç bir alette edavatta yada makinede aynı anda estetiğinde buluştuğuna pek şahit olmadım zaten bunu beklemekde pek doğru değildir. Özelikle mtb gibi bir sert arazi aracının ajda pekkan gibi narin görünen parçalarının olmasını bekleyemeyiz bence. Kabalıkta bir tür estetik barındırır içinde. Bu güzelliğin asıl kaynağıda "sizi yolda bırakmayacağını bilmenizin rahatlığıdır"

@Kubilay Koparan
Sunrun ne la ? şunfenk daha iyi :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Geri