Scudo Sports

Shimano'nun üst düzey fakat biraz tipsiz kaydırıcıları

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Sizce şu kaydırıcıların biraz estetiksel makgaja ihtiyacı yok mu? Önce en üst seviye xtr den başlıyayım_RD222A00.jpg
_s1600_Derailler.jpg
Xtr nin ikinci resmi bence korkunç

deore xt ise :_1280.jpg 2013-2.jpg
Xt birazcık daha başarılı olmuş

Bana göre görsel olarak serinin en başarılısı olduğunu düşündüğüm, alt seviye olmasına rağmen slx

C___00_d.jpg
Images_2.jpg

Scudo
ne güzel işte rüzgarlıksız yarış motoru gibi.

slx kullandığın için en güzeli o olmasın senin için? bence tipin çok önemi yok, orası sadece kaporta. asıl önemli olan vitesin performansı ve dayanıklılığı. gerisi boş

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@Angel hayır hocam. Zaten belirttiğim üzere sadece "görsellik" açısından bahsettim. İşlevsel olarak tabiki diğer modellerden alt seviyededir.

Bencede gayet iyi görünüyorlar. Zaten öncelik performans ve hafiflik olduğu için dışı size özensiz gelmiş olabilir.

Nedense deore den sonrası bana güzel görünmekte. Makyajsız halleri bile hoş.:)

Deore kullanan birisi olarak XT veya XTR olsun da tipsiz olsun düşüncesindeyim. :)

Bu ne ya hasır örme :)
Ben bunu beğenmedim.
Bunun altın sırmalısı yok mu? :)

( Carbon fiber de fena duruyormuş )

8u
@Murat B.

Sadece biraz zayıf duruyorlar onun dışında oldukça güzel bir gönüşleri var :D
Screenshot_2015-10-30-17-36-08.png Screenshot_2015-10-30-17-37-14.png
Bu da benim kullandığım aktarıcı bana da bu güzel geliyor :)

shimano yu beğenmeyenlerin çoğunluk gibi gözükmesinin sebebi aslında çoğumuzun shimano kullanması. sram campagnolo kullanan az olduğu için güzel olmasa bile farklı olmak isteyen arkadaşlar sram ya da campagnolo kullanıyor. bana kalırsa shimano diğerlerine göre ucuz ve performansıda tatmin ediyor. sram ve campagnolo fuzuli masraf

risk budur :cool:

@Sadettin Z. ve @Murat B. abiye katılıyorum ama ortalığı karıştırıyorum:

http://www.leisurelakesbikes.com/content/images/thumbs/0007850_sram_red_rear_derailleur_anodized.jpeg
http://www.wigglestatic.com/product-media/5360072994/shimano-da9000-rear-mech-zoom.jpg?w=1300&h=1300&a=7

Geri