Scudo Sports

Shimano XTR Aynakol M960 şok fiyat

Scudo
2006 model galıba abi senden almak ıcın cok mesaj yazdıms sana ama fazla ilgilenmedın ya

Merhaba,
Evet 2006 model.
Bisiklet foruma çok fazla mesaj geldiğinden dolayı cevap gelen mesajları bazen göremiyorum, ilgilenmeme gibi gibi bir şey sözkonusu olamaz, gözümden kaçmış ya da dalgınlığıma gelmiş olmalı bunun için çok özür diliyorum...
Saygılar, sevgiler,
Hakan Yazman...

Antrenman bisikletime Reba race alacağımdan acil paraya ihtiyaç var. Fiyatta indirim yaptım: 190 dolar!

güzel fiyat daha ne olsun iyi satışlar

merhaba ben murat bu mesjı size gümüş haneden atıyorum eğer mümkünse tlf numaranı vere bilr misiniz teşekkürler

Sıfırı 390$ olduğu düşünülürse iyi bir fiyat.
İmkanı olup da kararsız olanlara tavsiye ederim.

bu ayna kol açaba crotec motıon bisikletde uyum sorunu yaşarmı

Selam, Halil in dediği gibi sorun yaşanmaz, gayet güzel olur, ayrıca istanbulda iseniz montaj konusunda yardımcı olurum...
Selamlar
Hakan

@tns

Merhaba arkadaşlar,
Paraya ihtiyaç olduğundan fiyat 155 $ olmuştur !!! Bu fiyata kaçmaz diyorum...

abi ne yaptın xt aynakol fıyatının daha altına verıyorsun.. buarada belkı alma sansım olbılır, suanda alamam cunku babamın oto galerısı actıgından dolayı tum paramı ona verdım sunda cok sıkıntılarım var ama bi haftaya kadar satılmasa ben alabılırım.. hakan abı eger hatırlarsan gecen hafta pazar gunu belgırat antremanında ugur abı ıle gelen arkadasım ben:)

Hah tamam hatırladım kaskın yoktu tamam, valla yazın 200 $ gördü vermemiştim şimdi de para lazım olduğundan böyle düşürmek zorunda kaldım ay sonunda K.K. borcu varda :( , ne yapalım alan hayrını görsün :) Tamam bakalım artık o zamana kadar alan olmazsa, teşekkürler.. ...

Aynakol satılmıştır herkesin ilgisine teşekkür ederim konu kapatılabilir...

Geri