Bülent Gökmen
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 147
- Bisiklet
- Cannondale
Yabancı sitelerden birkaç tane (slx ve xtr) kurulum videoya rastladım ancak XT nin sıfırdan yani kutudan açıldığı gibi kurulumunu bulamadım. Ya eski kalipere takma ya da kablo kısaltmadan bahsedilmiş. İngilizce de anadil gibi olmadığı ve ingiliz ingilizcesindeki kelimeleri çok iyi anlayamadığım için bazı ince detayları kaçırıyorum. Shimanonun klavuzu da büyüteçle okunacak cinsten. Bununla ilgili video mevcut mu? Yoksa en azından şunları bilmem yeterli;
-- Önlem olarak kaliper içindeki balatalar çıkarılıyor ve koruyucu takılıyor. Kaliperin önce kadroya yahut ön maşaya montajı gerekli mi?
-- Kablo üst kısımdan kısaltılırken içindeki hidrolik yağ kesme anı kısmen de olsa dökülmez mi?
-- Yağ takviyesi nasıl ve hangi ksımdan yapılıyor? Bu modelde üst kısımdan hava alma var mı?
-- Kesilen kısımdaki yağ pimi kullanılmamış, onu çıkartıp yedek tutup ihtiyaç anı kullanabilir miyiz?
Başka bilmemiz gereken detay var mı?
-- Önlem olarak kaliper içindeki balatalar çıkarılıyor ve koruyucu takılıyor. Kaliperin önce kadroya yahut ön maşaya montajı gerekli mi?
-- Kablo üst kısımdan kısaltılırken içindeki hidrolik yağ kesme anı kısmen de olsa dökülmez mi?
-- Yağ takviyesi nasıl ve hangi ksımdan yapılıyor? Bu modelde üst kısımdan hava alma var mı?
-- Kesilen kısımdaki yağ pimi kullanılmamış, onu çıkartıp yedek tutup ihtiyaç anı kullanabilir miyiz?
Başka bilmemiz gereken detay var mı?