Scudo Sports

shimano vites yardım!!!

feero

Üye
Tepki
2
slm arkadaşlar bende "Shimano TX-30" vites var. vites 5.-6.-7. dişlilere geçmiyo. bizim buralarda da bisikletçi olmadığından yaptıramıyorum. bu zımbırtının ayarlarını nerden yapcam? arabamız da yok. bi bilen varsa söylesin bunun ayarları nerden yapılıyohttp://www.pedalbisiklet.com/img/urun/tx30.JPG
işte vitesimin resmi.
alttaki de benim bisiklet.

Scudo
Arkadaşlar ben de aynı problemi yaşıyorum ama farkı ben 1. Mega Range dişlisine çekemiyorum attırıcımın modeli aynı bisikletim de Bianchi Tornado Yardımlarınızı bekliyoruz...

altta vites telinin girdiği kısım vidalıdır onu sağa sola çevirerek ayarlayabilirsiniz

Sanırım aynı sorunu ben de yaşıyorum, vakit bulursam telin üstünde ki vidayı sağa sola oynatırım. Umarım olur...

altta ikitane vida vr onlardan yapılıyor ama bence bisikletçiy götürün ben okadar biliyorum ama yinede yapamıyorum :D

ya arkadaşlar bi bilen yokmu şunu bu arada benim bisikletin arka attırıcı TX-50 ön attırıcı C050 shimano bunların ayarı nasıl yapılır bi yardım kafayı yicem

@acemielektrocuvitesi 7 ye alın teli sıkıştıran vidayı gevşetin;penseyle teli sıkıca çekin,vites makarası ufak dişliye denk getirin; gelmiyorsa ikitane vida var vidaları son ayar gevşetin sonra ufak dişliyle makara dişlisini tam paralel getirin;firen telin vidasını iyice sıklayın sonra vites ayar vidalarını 1 ve 7 inci vites aralığında ayarlayın

• Beğen
Tepkiler: feero
Geri