A atakanyılmaz Üye Kayıt 24 Mayıs 2013 Mesaj 20 Tepki 4 Şehir sivas Bisiklet Salcano 28 Mayıs 2013 #1 Bu vites sistemi nasildir ? Onerir misiniz arkadaslar ? Uzun yollarda veya uzun zaman kullanimda beni uzer mi ?
Bu vites sistemi nasildir ? Onerir misiniz arkadaslar ? Uzun yollarda veya uzun zaman kullanimda beni uzer mi ?
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 28 Mayıs 2013 #2 Tourney, Shimano'nun isimli modellerinin en düşüğü. Çok sorun çıkaracağını sanmıyorum ama en azından bir Altus kullanmakta fayda var.
Tourney, Shimano'nun isimli modellerinin en düşüğü. Çok sorun çıkaracağını sanmıyorum ama en azından bir Altus kullanmakta fayda var.
ali tekintüre Daimi Üye Kayıt 24 Kasım 2010 Mesaj 331 Tepki 135 Şehir İstanbul 30 Mayıs 2013 #3 Vites değişimlerini uygun yapıp,bakımını aksatmazsan 5 yılda kullanırsın 10 yılda.sürüş tarzına uygunsa,,yetiyorsa sorun yok.ayarlarıda tam yapılmalı...
Vites değişimlerini uygun yapıp,bakımını aksatmazsan 5 yılda kullanırsın 10 yılda.sürüş tarzına uygunsa,,yetiyorsa sorun yok.ayarlarıda tam yapılmalı...
Sezer İmamoğlu Forum Demirbaşı Kayıt 13 Nisan 2013 Mesaj 473 Tepki 83 Şehir Bursa Bisiklet Sedona 30 Mayıs 2013 #4 ali beye katılıyorum bakımını yaparsan fazla sorun yaratmaz