Scudo Sports

Shimano tourney

Eray Helvacı

Daimi Üye
Tepki
92
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar Shimano Tourney arka attırıcı satın alıcam sizce taktırsam performasta ne gibi değişiklikler olur yardımlarınız için teşekkürler

Scudo
Arkasını bilmem ama ön aktarıcı vardı ve istediğim zamanlarda değiştirme konusunda sıkıntı çekiyordum.
Yerinde olsam almışken bi Acera alırdım. Biraz daha para verirsin ama sıkıntı çıkarmaz uzun bir süre. Bütçeni zorlarsa, ikinci el olarak al, ne bileyim. :)

Benden tavsİye olsun tourneye para verme gİt acera al 2.el tertemİz aceralar var hem daha saĞlam hem daha konforlu vİtes geÇİmİ yapar İstersen Özelden msj at bende mevcut hemde tourney parasina

bütçem 30 tl taş çatlasın 40 acera o fiyatlara varmıdır ve performansı etkilermi

sram nasıl arkadaşlar 3 tane aktarıcı için karar veremedim SHİMANO ACERA SRAM hangisini almalıyım hngisi performansa daha iyi katkısı olur vites geçişleri seri olur ???

Kargo dahil sıfırı 41 lira.
(link)

Hatta sen de Ankara'dasın madem, Yeni Mahalleye git elden teslim al. Yahu Google herkesin evinde çalışmıyor galiba? :confused:

Hatta ve hatta (link) direk 30 lira sıfır!

Daha ararsan (bkz: aramaya inanmak; arayan mevlasını da bulur derler eskiler!) 20-25 lira aralığında ikinci el çok satan vardır.

• Beğen
Tepkiler: Eray Helvacı
yakınımızda delta bisiklet var ordanda alabilirim değil mi :)

Yakınında varsa bunu bana söyletme artık Eray. Bak çok basit, ya gidip soracaksın, ya da (link) adresine girip "delta bisiklet" yazacaksın. Sağ tarafta kategoriler var, oradan vites grubuna girip, arka aktarıcılara bakacaksın. Yok ama, pardon, sen yapamazsın. İlla birinin yapıp sana hazır vermesi lazım.

Buyur.
(link)

Geri