M.Hamza.Afacan
ikcu.bisiklet
- Tepki
- 1.079
- İsim
- Hamza Afacan
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dediği gibiyse çok güzel ona bakabilirsiniz.kardeşim carraro force 920 ye bak derim . 9lu altus m200 kullanıyor . tourney in bir üstü
carraro force 970 . xc 150 den daha iyi ve fiyatı da çok makul
şehir içi için trekking modelleri tavsiye ederim eğer kumda toprakta surmeyeceksen . asfaltta kalın lastikler zor olur .
knk bizim burda bulamadım ben baktımkardeşim carraro force 920 ye bak derim . 9lu altus m200 kullanıyor . tourney in bir üstü
carraro force 970 . xc 150 den daha iyi ve fiyatı da çok makul
şehir içi için trekking modelleri tavsiye ederim eğer kumda toprakta surmeyeceksen . asfaltta kalın lastikler zor olur .
kardeşim trendyolda 29 jant olan force 970 ile 27.5 jant olan force 770 modelleri var .fiyatları 3500-3600 civarıknk bizim burda bulamadım ben baktım
Bi ara Bisan Mtx 7300 alıcaktım ama rengi tasarımı çok hoşuma gitmedi grisi mtx 7400 de güzel ama onun fiyatı 4k diye biliyorum o fiyatlarda birşeydikardeşim trendyolda 29 jant olan force 970 ile 27.5 jant olan force 770 modelleri var .fiyatları 3500-3600 civarı
olmadı bisan mtx 7300 var fiyatı 3100-3200 civarı 8li tourney sistem ve mt200 hd frenler var. fiyat performans ürünü . trendyolda var
bisan mtx 7400 de bakabilirsin altus m200 var. ben bisan trx 8400 kullanıyorum . Çok memnunum. yerli bisiklet ya bisan ya carraro tavsiye ederim. bana bisan kadroları daha kaliteli geldi. benim fikrim tamamen. kron salcano ve corelli yi de seviyorum yerli oldukları için . benim favorim bisan . bisan mtx 7400 ün balta tasarım kadrosunu ve silinmiş kaynak işçiliğini görsen aşık olursun. son fikrim bütçe varsa bisan mtx 7400
sonra force 970 veya 770
en son bisan mtx 7300
içine sinen en güzel bisikletı almanı dilerim abim
vitesi az diye biliyorum 9 vites diyor decahtlonun sitesinde az gelmez mi hız felan yapamayızdecatthlon dan ROCKRİDER st530 modeline de bakabilirsiniz .fiyatı 3700. microshift advent 9lu arka aktarıcı kullanıyor ve bu 11.42 arka ruble yi destekliyor . shimano altus acera ve alivio aktarıcılar da bile 11.42 oranı yok
bu dağ bisikleti zaten tek yaprak aynakolla . tek yaprak aynakol ve 11.42 9lu rubleyle giriş seviyesi en iyi dağ bisikleti bu. hız gerekiyorsa almamanız gerekirBi ara Bisan Mtx 7300 alıcaktım ama rengi tasarımı çok hoşuma gitmedi grisi mtx 7400 de güzel ama onun fiyatı 4k diye biliyorum o fiyatlarda birşeydi
carraro foce 920 bakıcam ama ailem bakarak almak istiyor burda Kron bayisi var yakınımız Kron xc 150 alsam memnun eder mi beni
vitesi az diye biliyorum 9 vites diyor decahtlonun sitesinde az gelmez mi hız felan yapamayız
anladım knk galiba ben Kron xc 150 alıcam beni memnun eder mi eğer Mosso Raceline h bulursam onu alıcam yoksa kron xc150bu dağ bisikleti zaten tek yaprak aynakolla . tek yaprak aynakol ve 11.42 9lu rubleyle giriş seviyesi en iyi dağ bisikleti bu. hız gerekiyorsa almamanız gerekir
Çok iyi tourneyin üst seviyesinden aktarıcılar var. Tourney tz serisini kullansan anlarsın farkını. Tz - ty - tx olarak en alt seviyeden en üst seviyeye doğru sıralayabilirsin
kardeşim en iyi bisiklet severek aldığın içine sinen bisiklet . güzel güzel kullananladım knk galiba ben Kron xc 150 alıcam beni memnun eder mi eğer Mosso Raceline h bulursam onu alıcam yoksa kron xc150