Furkan Çetin
Üye
- Tepki
- 35
bisiklet alıcam kron xc150 bizim burda sadece ondan var bu aktarıcı var tourney kötümü 15 yaşındayım mahallede okuldan eve felan gelirken kullancam kron xc300 var parçaları iyi onun 2021 yeni modeli ama 4k
Senin amacını ve isteklerini karşılar, bende kullanıyorum şehir bisikletimde ve şehir içinde dolaşırken yeterince tatmin ediyor.bisiklet alıcam kron xc150 bizim burda sadece ondan var bu aktarıcı var tourney kötümü 15 yaşındayım mahallede okuldan eve felan gelirken kullancam kron xc300 var parçaları iyi onun 2021 yeni modeli ama 4k
bisiklet alıcam kron xc150 bizim burda sadece ondan var bu aktarıcı var tourney kötümü 15 yaşındayım mahallede okuldan eve felan gelirken kullancam kron xc300 var parçaları iyi onun 2021 yeni modeli ama 4k
Şehir içi kullanım için gayet yeterli bir aktarıcı diye düşünüyorum.
Senin amacını ve isteklerini karşılar, bende kullanıyorum şehir bisikletimde ve şehir içinde dolaşırken yeterince tatmin ediyor.
16 yıllık eski bisikletimde Tourney kullanıyorum ve hala kullanıyorum arada ayar çektirerek. Temel ihtiyaçları fazlasıyla görür... Shimano belli kalitenin altında ürün yapmıyor merak etmeyin![]()
zaten şuan bimden aldığım 600tlik bisiklet var çok fark olucak bana ilk kez bisiklet alıcamTourney bence fena değil iyi ayarlandığında gayet iyi tabi bu göreceli bi kavrama ama
Okuldan eve falan giderken yeterli olur
Vites değişirken biraz yavaş tabi çok kötü de değil
gözlerim kanadıYha tourney çogüzel ben çok seviyom kötü deyenlere saqın inanma bizim mahalleden bi arkadaş aldı geçen çatır çatır biniyo yanlıyo falan inşaat var bizim burda yola kum dökmüşler bizim arkadaş hızlanıp bi geliyo kumda arka tekeri kaydırıyo bisiklette tourney set var yani iyi ki almışım felan diyo
İhtiyacını fazlası ile görür. Sıfır bir bisiklette, vites telleri zamanla azıcık bollaşır ve en uzun halini alır. Bu ise vites değişimi yaptıkça olan birşey. Bir hafta sonra ince bir ayar, bir ay sonra en son ayarı yaptırırsın. Yokuş çıkarken özellikle, vites değiştirince sorunlar baş gösterir. Ona dikkat etmen lazım. Bunu nasıl yapacağına dair bilgileri bu forumda arayarak bulabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. Okulda dersteyken çalınmayacağına emin olduğun bir yere bırakmanı hatırlatırım. Eğer okul demirine bağlarım diyorsan göz kulak olacak biri olmalı arasira.bisiklet alıcam kron xc150 bizim burda sadece ondan var bu aktarıcı var tourney kötümü 15 yaşındayım mahallede okuldan eve felan gelirken kullancam kron xc300 var parçaları iyi onun 2021 yeni modeli ama 4k
Gayet yeterli . Ayarını yapar devam edersin . Vites Kolu St-Ef 41 mi vardı ? Aşırı sert kullanmaya gelmiyor diye biliyorum. St -ef 51 tamamen metal olunca istediğin gibi yüklen. Darbe almadığı sürece yamulmazbisiklet alıcam kron xc150 bizim burda sadece ondan var bu aktarıcı var tourney kötümü 15 yaşındayım mahallede okuldan eve felan gelirken kullancam kron xc300 var parçaları iyi onun 2021 yeni modeli ama 4k
vites kolu buymuş Shimano Altus - SL-M315Gayet yeterli . Ayarını yapar devam edersin . Vites Kolu St-Ef 41 mi vardı ? Aşırı sert kullanmaya gelmiyor diye biliyorum. St -ef 51 tamamen metal olunca istediğin gibi yüklen. Darbe almadığı sürece yamulmaz
vites değiştirme işini hala çözemedim araştırıcam bir daha bizim okulun içinde bisiklet yeri var oraya park ediyoruz hatta bir kaç öğretmenin bisikletide var full doluyor hatta yetmiyor bile ağaçlara bisikleti bağlıyorlar erken gidip yer bulmam lazımİhtiyacını fazlası ile görür. Sıfır bir bisiklette, vites telleri zamanla azıcık bollaşır ve en uzun halini alır. Bu ise vites değişimi yaptıkça olan birşey. Bir hafta sonra ince bir ayar, bir ay sonra en son ayarı yaptırırsın. Yokuş çıkarken özellikle, vites değiştirince sorunlar baş gösterir. Ona dikkat etmen lazım. Bunu nasıl yapacağına dair bilgileri bu forumda arayarak bulabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. Okulda dersteyken çalınmayacağına emin olduğun bir yere bırakmanı hatırlatırım. Eğer okul demirine bağlarım diyorsan göz kulak olacak biri olmalı arasira.
Altus vites kolu daha ne iatiyorsun . Ömür savar bu kolvites kolu buymuş Shimano Altus - SL-M315
vites değiştirme işini hala çözemedim araştırıcam bir daha bizim okulun içinde bisiklet yeri var oraya park ediyoruz hatta bir kaç öğretmenin bisikletide var full doluyor hatta yetmiyor bile ağaçlara bisikleti bağlıyorlar erken gidip yer bulmam lazım![]()