Scudo Sports

Shimano Teker Göbeği

Birgihan

Üye
Tepki
7
İsim
Birgihan
Bisiklet
Salcano
Bugün bisiklet parcacisina gittim yama almak icin arka tekerim mandalli degil vidali bu değişebiliyor mu dedim adam göbekle beraber degismesi gerektigini söyledi ve modelini bilmiyorum 60 tl ye shimano göbek gosterdi. bisikletimdeki göbegide kendince begenmedi (şuanki gòbek markasi shimano degil) bunu degistirsem ne gibi artilar olur, şuankini kullanmamin bana bir eksisi olur mu? belirgin bir konfor sağlar m? sorum bunlar saygilarimla

Scudo
bisikletim salcano city fun 60

tekeri çıkartırken kolaylık sağlar sadece.
lastik patladığında anahtarla uğraşmadan tekeçi çıkartırsın.
bide kolaylığı hırsıza sağlarsın.
bisikleti biyere kitleyip gittiğinde duruma göre tekerleri yada bisikleti çalabilir hırsız.

Jant gobekleri bisikletin en onemli parcalarindan biridir.
Kaliteli bir gobek performansi cok fark ettirecektir.

tesekkurler sagolun :)

@Birgihan hırsıza kolaylık sağlarsın evet. ama lastiği patladığında değiştirmesi için. hırsız hertürlü çalar kilitli de olsa apartman boşluğunda da olsa bisikletini ortada bırakma.

kyk yurdundayım bisikletli arkadşta çok var kimse kimsenin malını ellemiyor bile kafam rahat kamera gören yere arkadaşlarla kilitliyoruz. düsunceniz ve yardiminiz icin tesekkur ederim saygilarla

@Birgihan
Kamera olsa bile çalındıktan sonra uğraşmak bence çok fena ya. Arkadaşların bisikletleri çalındı, yoldan geçen her bisiklete ben bile bakıyorum. Onlar neler yapıyordur allah bilir :D

Eğer illa ki göbeği değiştireceğim diyorsanız, rulmanlı göbeklerden temin etmeye bakın derim; en azından attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmiş olur.

Rulmanlı göbekler, bilyalı göbeklere göre hem daha seyrek bakım gerektirir, hem de daha akıcı olurlar. Shimano'nun rulmanlı göbeği yok yalnız bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: Birgihan
Bence piyasada qr mandallı mil yok , o nedenle degisim olmuyor . aliexpressten iki tane qr mandallı mil siparis verdim bakalım gelince deneyecegim eski gobekler uzerinde , ben olur diye dusunuyorum.

valla benim şuan bi sorunum yok parasal durumumda yok daha değiştirmeyi düşünmüyorum :)

Geri