Scudo Sports

İnceleme Shimano rp5 ve rc9 s-phyre yol bisikleti ayakkabısı

Fatih.acar

Forum Demirbaşı
Tepki
1.114
İsim
Fatih
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Shimano Türkiye'nin desteği ile incelediğimiz tamamen yenilenen RP5 ve üst seviye ayakkabısı RC9 sizlerle.
Velocity216 Bisiklet Takımı'ndan Murat ile Yunus test etti ve yorumladı.

Scudo
Elinize, emeğinize sağlık güzel inceleme olmuş :harika:

@ATTyTeşekkürler [emoji4] Bu arada bir dipnot düşeyim; İnceleme için üç farklı segment ayakkabı istedik fakat numara ve stok probleminde ötürü RP3'ü videoya dahil edemedik.

@hydrocon Valla merak ettiğim ayakkabıydı iyi oldu :D Her ne kadar alamasakda :D

Bende RP5'in önceki modeli var işimi görüyor.. Bütçem müsait olsa sırf renginden ötürü RC9'u isterdim ama videoda bahsettiğim gibi yenilenen RP5 boa kilidiyle çok çok iyi olmuş. 1 kere alarak uzun süre çok iyi şekilde size hizmet eder.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve ATTy
Fiyatın sonda söylenmesi iyi olmuş. Baştan duyanlar videoyu kapatırdı :ssrtcbya: şaka maka mavisi çok güzel. Tam da bisikletimin rengi

Onu düşünerek sonra söylemedim fakat fiyat bilgisi vermek gerekiyor elden geldiğince :) Mavisi çok iyi

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
daha once rp3 kullaniyordum, gecen ay rp5 e gectim. rp5 biraz daha sert ve kalip olarak cok az daha dar. ilgilenen arkadaslar olursa ozellikle yurt disindan getirecekler eski shimano numaralarina gore yarim numara buyuk tercih etsinler bence.benim iki ayakkabi da 43 ama rp5 biraz dar oldu.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayakkabıları gördükçe bir iç geçirme bir heyecan basıyor.. Umarım izleyicilere ve ayakkabıyı alacaklara önden güsel açıklayıcı bir içerik olmuştur. Ben çok beğendim.. Bu güsel içerikleri bizimle buluşturduğunuz için teşekkürler @kilitlipedal ...

@hayriünalHaklısınız duruma göre yarım yada bir numara büyük almak lazım [emoji106]

@ulasch Teşekkürler [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
F0F23E74-9CBC-4DB0-AE67-EC2BFC0E631B.jpeg İncelemeler güzel olmuş bende RP9 Kullanıyorum ve almadan önce çok araştırmıştım çok memnunum. Bu modelin esnemezlik indexi 11 ve ayağı çok iyi sarıyor.

Geri