Scudo Sports

Shimano PD-R540 ve Shimano SH-R078W hakkında

dincer_colak

Forum Demirbaşı
Tepki
499
Bisiklet
Merida
arkadaşlar hala kullanmakta oldugum alt sevıye mtb var bırde orta sevıyede 105 donanımlı yol bısıkletı aldım

kask pedal ve ayakkabı ıcın 500 tl lık bır butce ayırıcam kendıme

pedal olarak bunu beyendım onemlı ozellıgı fıyatı fazla bır beklentım yok pedaldan bana yetecegını umuyorum

SHIMANO PD-R540 KİLİTLİ YOL BİSİKLETİ PEDALI

239868346sb4.jpg

yol ayakkabısı olarak ta hem beyaz renk olması hemde mtb yol kalı takılmasından dolayı

Shımano SH-R078W YOL BİSİKLETİ AYAKKABISI

bu ayakkabıyı beyendım acaba daha once kullanan oldumu ? fıyat ve performans acısndan bılgılendırebılecek varmıdır

40782_00_d.jpg 168534_1224626.jpg

son olarak kask olarak ta

Specialized Align Kask

bu model kalıtelı oldugunu dusunuyorum ve bıraz kaba ama oda pek sıkıntı olmaz

urunler hakkında kullanıcı arkadasların fıkırlerını alma ısterım

Dosyalar

• p19er1bjpa18f8rfgk0pnnt55v4.jpg
    p19er1bjpa18f8rfgk0pnnt55v4.jpg
    81 KB · Okunma: 20
Scudo
Pedal ve ayakkabıyı 1 yıldır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım shimano'nun giriş seviye ekipmanları, işinizi görür rahatlıkla.

Ben bu pedali kullaniyorum ve memnunum.
Serylik ayarlari gayet hassas.
Ideal bence.

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
@Yücel Demirkılıç

tesekkurler...

@Kuzey Ege

tesekkurler

birde pedallarla beraber kal larda gelıyor mu acaba onlarıda extra mı alcaz acaba

@dincer_colak
Geliyor evet.

pedal ve ayakkabının siyah renk versiyonlarını kullanmaktayım. İkisinden de memnunum. ayakkabının SPD ve SPD SL uyumu var hem mtb ile hem de yol ile kullanabiliyorsunuz. Yalnız Spd kallerini takınca mtb ayakkabıları gibi yürümek rahat olmuyor.(SPD SL de her türlü yürümek işkence zaten ) Bu rahatsızlıktan dolayı da treking bisikletimdeki pedalımda treking ayakkabısı aldım onu kullanıyorum.

arkadaşlar daha önce bu baslıkta sızden yardım almısım fakat butcemı ayarlayıp ta ne pedal nede ayakkabı alabıldım yenı yenı surmeye baslamamla beraber bıraz kılo verırsem 200 tl gıbı bır butcem olabıılır (daha esımı ıkna edemedım )

merlın com da ayakkabı gordum yol ayakabısı pedal kargo dahıl 200 gıbı bır fıyata alınabılır bu konu hakkında fıkır e gorusllerınızı ıstıyorum sızce olabılır mı ayakkabı numaram normalde 42,5 ama pedal ıse beyaz renk ellerınde yok hatta sıyahta yok shımano nungumus var tercıh etmıyorum bu rengı

(link)

(link)

(link)

@dincer_colak (link) Şu ürün ayakkabı+pedal kargo dahil 210 liraya geliyor. Bütçenizi biraz artırabilirseniz karbon tabanlısı da mevcut.
Edit: Pedal r540 bu arada. Light action modelini kullanıyorum. Giriş seviyesi için yeterlidir.

@Onur YCL onur bey bu ayakkabı daha guzel bır modelmıs ama kargo ıle 249 a geldı sepetımde butcem arttırabılırım 50 tl kadar ama bırazdaha zamanım var arastırmaya devam edıyorum normalde bana 42 fılan oluyor yada 42,5 butarz ayakabıyı alırken kendı bedenımı mı secmem gerek acaba

@dincer_colak Dinçer bey bir hata olmalı. Gönderdiğim linki açtığınızda sağ tarafta bundle deal adı altında yapılan paket teklif söz konusu. Pedalın siyahı kalmamış ama grisini seçerseniz totalde kargo dahil 210 lira fiyat çıkıyor. Şu an sepete atıp denedim.
Edit: Siyah isterseniz aynı pedalın benim de kullandığım light action modeli mevcut biraz daha hafif. Onun için de +17 lira talep ediyorlar.

@Onur YCL pardon onur bey ben cok ıyı kullanamıyorum sıteyı ondan hem pekde yabancı dıl yok ondan sasırmısım dogru paket olarak alınabılıyormus sagolun bır ınceleyım acana bu fırsat 1 ay sonrada devam edrermıkı

@dincer_colak Rica ederim. Ben de aynı markanın karbon tabanlısını düşünüyorum. Marka çok bilindik değil ama alternatif olarak düşünülebilir. 1 ay sonra devam eder belki ama numaraları kalmayabiliyor.

@Onur YCL eşimden gizli almam herek bu sefer ama yapmayacagım beklerım bu sekılde kampanya olur yıne olmadı butcemı belkı bırazdaha artırabılırım ıncelemeye devam edeyım bu fıyatlara tr den ancak ayakkabı alınabılıyor ne yazkkı burdan pedal ve ayakkabı alınabılıyor

Geri