Scudo Sports

Shimano PD - M530 Pedalı Hakkında

Bağıntısını paylaştığınız pedallar m-530 değil sanırım. M-530 pedalların iki tarafında da kilitlenebiliyor anca bu paylaştığınızın bir tarafı geniş (platform) pedal.
İlk başlarda bende M-530 düşünmüştüm ama sonra M-520'de karar verdim ve pişman değilim şimdilik.
Ya ben de kullandığım pedaldan şüphe ettim çift tarafı da kilitleniyordu diye. eve gidene kadar kafamda şüphe vardı bunca zaman farketmemiş olamam diye..

teşekkür ederim bilgilendirme için 😂

Scudo
sayın @Cemal Ç. haklısınız, hepsiburada daki A530, ya daresim yanlış...

bendeki pedal
#Aliexpress TRY 192.66 24%OFF | RACE WORKS PD-A530 SD Dual Platform Bike Pedal Dual Platform Bike Pedals
(link)

çakma pd A530, 95+15, 110 tl ye gelmişti bana...şimdi kurla beraber orjinaliyle aynı para olmuş...ucuz olsa alın deneyin en azından derdim...

• Beğen
Tepkiler: CNC ve Samsam
Market bölümünde ilanım var. Az kullandığım ve yol pedalına döndüğüm için sattığım XLC pedal var. Her iki tarafı da kilitli. Oldukça da hesaplı bir fiyat koydum, isterseniz bir bakın...

Arkadaşlar, bisikletimi aldığım gün daha önceden elimde olan Shimano Mtb PD-M530 kilitli dağ bisikleti pedalımı taktırmıştım. Ancak o günü kalleri kayboldu. :)
Bugün ise elime bir çift Decathlon dağ bisikleti ayakkabısı geçti. Bu pedalla uygun mudur? Arkadaşım uyar demişti. Altta görsellerini paylaşacağım. Ayrıca kal satın almam gerekiyor. Altta görsellerini paylaştığım kaller bu ayakkabıya ve taktığım pedala uyar mı? Alttaki 3'lü birbiri ile anlaşabilir mi?

Pedallarım Vaktinde ucuza bulup N11'den satın almıştım.
1594624143878.png

Ayakkabı:
1594624220388.png 1594624233616.png

Bu kaller pedala ve ayakkabıya uyar mı?
1594624374958.png 1594624350498.png

Dosyalar

• 1594624310109.png
    1594624310109.png
    21,9 KB · Okunma: 1
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@suyunsesi Shimano kalleri alırsanız daha sağlıklı olur. Ayakkabınıza her kaller (MTB) uyar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@suyunsesi Shimano kalleri alırsanız daha sağlıklı olur. Ayakkabınıza her kaller (MTB) uyar.
Bilgi için teşekkür ediyorum.
Benim ilk yol bisikletim. Dahan önce hiç kullanmamıştım. Henüz 1 hafta kadar, yaklaşık 60 km kullandım. Üstelik kilitli pedal + normal spor ayakkabı ile. Artık yavaştan kadro ve dropbar olayına alıştığıma göre, şimdi sıra kilitli pedal eğitimimde. :) Ona da alışıp bir tık daha randımanlı sürüş ile işe gidip gelmeyi planlıyorum. Yaşasın ikiteker...

Merhaba, bu bahsedilen M530 modelindeki platformun ne gibi bi artısı var ya da var mı? Fotoğraflara baktığımda kilitlerin platformun üst kısmında kaldığını görüyorum o zaman platforma ayak hiç değmiyor sanki? Bir de bu pedal spd ayakkabı olmadan da rahat kullanılabilir mi?

Merhaba, bu bahsedilen M530 modelindeki platformun ne gibi bi artısı var ya da var mı? Fotoğraflara baktığımda kilitlerin platformun üst kısmında kaldığını görüyorum o zaman platforma ayak hiç değmiyor sanki? Bir de bu pedal spd ayakkabı olmadan da rahat kullanılabilir mi?
Bunu bende merak ediyorum, bu ara kilitli pedal alma niyetindeyim karar veremedim..

Evet aynen gördüğünüz gibi. Ben günlük ayakkabıyla 5-6 km ulaşım amaçlı kullanabiliyorum. Ama daha fazlasında pek rahat olacağını düşünmüyorum.

Geri