A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 17 Eylül 2007 #1 selam arkadaşlar shimano nun parallax lx model rublersini arıyorum nerde bulurum yrdım lütfen
Q qeqeqe Daimi Üye Kayıt 20 Temmuz 2007 Mesaj 231 Tepki 35 17 Eylül 2007 #2 Bende merak ediyorum şu parallax ları..bildigim kadarıyla japon malı..bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim ..
Bende merak ediyorum şu parallax ları..bildigim kadarıyla japon malı..bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim ..
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 17 Eylül 2007 #3 @qeqeqe bn parallax göbek kullanıyorum.kaliteli görünüyor sorun çıkarmadı 1 aydır.ama rublesini hiç kullanmadım...
@qeqeqe bn parallax göbek kullanıyorum.kaliteli görünüyor sorun çıkarmadı 1 aydır.ama rublesini hiç kullanmadım...
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 17 Eylül 2007 #5 sirkecide varmıdır bilmiyorum ama istanbulda çok çok iyi bisiklet ve bisiklet malzemeleri satan yerler var .Bkz:sitemizde reklamı olan firmalar
sirkecide varmıdır bilmiyorum ama istanbulda çok çok iyi bisiklet ve bisiklet malzemeleri satan yerler var .Bkz:sitemizde reklamı olan firmalar