Scudo Sports

Shimano Nexus 8-Speed veya SRAM "i-Motion 9 lu sistem bisiklet arıyorum

Tepki
17
Full Shimano Nexus 8-Speed veya SRAM "i-Motion 9 sitemini kullanan Türkiyede satılan gezi, tur, city, şehir, fitnes,hybrid, cross adı her neyse(firmalara göre ismi değişiyor) bisklet satın almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum

Scudo
Türkiyede bu donanımlara sahip olan bisiklet yokmu satışta yoksa forumda bu konuyla ilgili bilgisi olanmı yok merak ettim kimse cevap yazmayınca bekleyip görecez bakalım.

Trek Soho -- 890 EUR

(link)

Giant Twist Freedom CS--2090 €

(link)

Dahon Vitesse 7--645 euro

(link)

Şimdilik benim bulabildiklerim bunlar inşallah işine yararlar

Muhsin kardeş incelerken buldum müthiş güzel bir bisiklet işine yarayabilir

Specialized Globe City 6 2008 Hybrid Bike

(link)

Türkiyedeki bayide varmı bilmiyorum ama senin aradığın özelliklere sahip distribütörüyle bi görüş bakalım ithal ediyorlarmı

• Beğen
Tepkiler: muhsin akar
Önerileriniz için çok teşekkür ederim profesyonellerden yardım beklerken 2 amatör kullanıcıdan öneri almak hoş bişi. Profesyoneller ve satıcılar çok meşguller herhalde anlaşılan

@muhsin akar

Muhsin bey kimse profesyonel değil ki bu forumda , merak etmeyin birşey kaybetmediniz.Her kafasına kask geçirip 2-3 alaşım adı söyleyen profesyonel olsaydı işimiz zordu.

Daha fazla nasıl bir yardım bekleyişi içindeydiniz acaba? Açıkça söylemek gerekirse henüz kimsenin bisikletini alıp kapısının önüne götürmedik :).

Diğer taraftan hiç birimiz satış veya ürün danışmanı değiliz, herkes bilgisi ve vakti dahilinde birbirine yarcımcı olmaya çalışıyor.

Ben sadece öneri bazında bir bekleyiş içindeydim, kimseden daha fazlasını istemedim zaten (yukarıdaki yazılarım gözden geçirilebilir), demekki moderatör olmak için böyle sert ve katı olmak gerekiyormuş baksana halil kardeşimizi bilmeden kızdırmışız forumdaki ilk fırçamızıda yemiş olduk. Yaş 23 ama babam gibi konuşmuş valla biraz sakinlik Halil bey kötü bir şey söylemedik yanlış bir işte yapmadık sadece öneri bazında yardım istedik hatamız varsada affola

• Beğen
Tepkiler: swunk
Delta bisikletin sattığı CORRATEC 2009 8 SPEED GENT -- 659€

(link)

Türkiyede satılan nexuslu bir model

@muhsin akar

Estağfurullah ne haddime, kimseye "fırça atmak" gibi ne bir niyetim var, ne de hakkım. İnternet ortamındayız, okuduğumuz gibi yorumluyoruz yazılanları ama minik gülen suraları da es geçmeyelim ki tatsızlık olmasın ;).

Bir de minik dip not; Moderatör olmak için aranan şartların başında da "güler yüz" vardır.

İyi forumlar

CORRATEC 2009 B DRIVE 8 GENT KAYIŞLI ŞEHİR TUR BİSİKLETİ 16,1 KG--824.00 €

(link)

Teşekkürler Mehmet abi gönderdiğin bisikletleri dikkatle inceliyorum zaten bir tek siz ilgileniyorsunuz tekrar teşekkürler.

Benden 2 yaş büyüksün o yüzden bana ismimle hitap edebilirsin şu bisikletede bakabilirsin
Simple City 8 M
(link)

Bu bisiklet güzel bir şeye benziyor bende almayı düşünüyorum

(link)

(link)

28 ZOLL HERREN ALU TREKKING RUHRWERK 344,90 EUR

(link)

bu fiyata satılan bu bisklet hakkında görüşü olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Bu sistemler anladığım kadarıyla Türkiye için yeni olduğudan ve çok fazla kullananı olmadığından kimse bilgi aktaramıyor.
Shimano Nexus 8-Speed veya SRAM "i-Motion 9 lu sistem bisiklet kullanıcıları veya bilgisi olanlar yardımlarınızı, görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Bu sistemler klasik deore, acera, alivio, xt sistemlere göre Hangisi daha rahat konforlu ve bakımı daha kolaydır. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz. Öneriniz hangisi olurdu.

(link)

(link)

Biri Shimano Nexus 8-Speed diğeri de SRAM "i-Motion 9 lu sistem 2 bisiklet modeli

Bu sistemler anladığım kadarıyla Türkiye için yeni olduğudan ve çok fazla kullananı olmadığından kimse bilgi aktaramıyor.
Shimano Nexus 8-Speed veya SRAM "i-Motion 9 lu sistem bisiklet kullanıcıları veya bilgisi olanlar yardımlarınızı, görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Bu sistemler klasik deore, acera, alivio, xt sistemlere göre Hangisi daha rahat konforlu ve bakımı daha kolaydır. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz. Şehir içi kullanım için. Öneriniz hangisi olurdu.

Geri