Bu konuda biraz cahillik edip, shimano megarange ruble aldim. Ama attirici 2. Ve 1. Vitese sürttüğünü gördüm. Uygun fiyatli bu rubleye uyumlu arka attirici var mi. Shimano rd-tx35 veya 50 uyumlumudur. Simdiden tesekkurler
Ben tourney ile kullaniyorum mega range i , 2. Viteste surtmesini ayar yaparak duzelttim fakat 1. Viteste yine ses geliyor bunu onlemek imkansiz tourney ile .uzun yokuslar cikmadigim icin boyle kullaniyorum
en azından altusa geçilebilir. tip olarakta aliviodan aceradan daha çok beğenirim kendisini ve koca aktarıcı makarasını tourney her yola gelirde tourneyin asıl olayı dayanıklılıktır performans değil.
tavsiyem toplu bir geçiş yapmanız. megarange yetersiz bir ruble. ben ikinci elden kaset ruble takılabilen jant setini 90 a rubleyi 30 liraya almıştım. sizde bunlar artı altus alsanız 180 lira gibi bişey harcamış olursunuz.
Slm. Btwin rr5.1 mtb kullanıcısıyım. Bisikletim 21 vites. Dik Tırmanışlarda biraz zorlandığım için arka rubleyi shimano tourney megarange mf-tz37 14-34 ruble ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bu ruble beni biraz olsun rahatlatır mı? Bu rubleyi kullanan var mı, memnun mu? Bu rubleyi değiştirirken arka attırıcıyı da değiştirmem gerekir mi, değiştirmem gerekiyor ise hangi attırıcıdan almam lazım? Zincir değişikliği de gerekir mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler .
@Sin megarange neden yetersiz bir ruble? daha detaylı bir bilgi verrirseniz sevinirim? çok masraf yapmadan elimdeki 21 vites bisikleti daha rahat tırmanış yapacağım bir bisiklete dönüştürmek istiyorum.
Merhaba arkadaslar shimano 7li 14-34 megarange ruble var bisikletimde aktariciysa modelsiz bir shimano. Bu disliyle uyumlu tourney aktarici modeli hangisidir? 1. Viteste tikirdama 2. viteste surtme var bunu yapmicak bir model olmasi sessiz ve sorunsuz olsun istiyorum. Ne onerirsiniz?
Netten alacagim deneme yanilma sansim yok.
En eski sistem vites kolu var. frenli 7x3 ye uygun ef41 vites koluyla on aktarici sorunsuz çalışır mi bu sorun da var. disli 30-38-46 celik ayna kol.
Bisiklet standart bisan Atlas 1998
Arkadaslar kadro eski tip yani aktaricinin uzerine somunu sıkıyoruz onlarda allenle takilan aktarici icin yer yok.