Kenan Çeliktaş
Daimi Üye
- Tepki
- 180
- Garanti Durumu
- Garantisi Var
- Ayakkabı Tipi
- Dağ Bisikleti Ayakkabısı
- Ayakkabı Numarası
- 45
- Kal Durumu
- Kaller Hariç
- Marka
- Diğer
- Model
- Rockrider ST100
- Bulunduğu Şehir
- İstanbul (Avrupa)
- Kargo Seçenekleri
- Alıcı Ödemeli
- Fiyat
- 2000
- Kullanım Süresi
- 3 ay
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 5348210681
Selamlar
Bisiklete ikinci sefer başlarken büyük hevesle topladığım ekipmanlarımı bisikletimi satmak durumunda kaldığım için elden çıkartıyorum.
İçlerinde bazıları henüz hiç kullanılmadı bile. ( heybe çanta ve pompa) Aşağıya detaylı fotoğraflarını ekliyorum. Tercihim elden satmak ancak isteyen olursa kargo ödemeli olarak gönderebilirim. Ürünlerin kutuları bulunmuyor ancak çoğunun faturası mevcuttur.

Ayakkabı ==> Rockrider St100 - 450TL
Pedal ==> Shimano m520 SPD - 550TL
Pompa ==> Xlc Delta Pu S04 11 Bar - 200TL
Çantaların hepsini toplu alacak olan olursa 300TL
Van rysel kask L beden ==> 400TL
Shimano zincir yağı (1 sefer kullanıldı) ==> 100TL
Bisiklet bakım sehpası ve eldiveni tüm ürünleri toplu alacak olan olursa hediye ediyorum.
Not: Ayakkabı'da bulunan kaller pedalı alacak olan kişiye verilecektir. Bilginize.
Bisiklete ikinci sefer başlarken büyük hevesle topladığım ekipmanlarımı bisikletimi satmak durumunda kaldığım için elden çıkartıyorum.
İçlerinde bazıları henüz hiç kullanılmadı bile. ( heybe çanta ve pompa) Aşağıya detaylı fotoğraflarını ekliyorum. Tercihim elden satmak ancak isteyen olursa kargo ödemeli olarak gönderebilirim. Ürünlerin kutuları bulunmuyor ancak çoğunun faturası mevcuttur.

Ayakkabı ==> Rockrider St100 - 450TL
Pedal ==> Shimano m520 SPD - 550TL
Pompa ==> Xlc Delta Pu S04 11 Bar - 200TL
Çantaların hepsini toplu alacak olan olursa 300TL
Van rysel kask L beden ==> 400TL
Shimano zincir yağı (1 sefer kullanıldı) ==> 100TL
Bisiklet bakım sehpası ve eldiveni tüm ürünleri toplu alacak olan olursa hediye ediyorum.
Not: Ayakkabı'da bulunan kaller pedalı alacak olan kişiye verilecektir. Bilginize.