hakan çelik
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 260
- İsim
- Hakan ÇELİK
Arkadaşlar Merhaba ! 2 ay önce 25 Haziran da almış olduğum Mosso DRE 301 bisikletimde bulunan Shimano M445 frenlerden artık ön frende bir sıkıntı yaşadığımı düşünüyorum. Eskiden çivi gibi olan frenler, teknik olarak arka fren hala çivi gibi
, ön frende uyguladığım baskıyı biraz arttırmam gerekiyor bisikleti durdurmam için. 20 km hızla giderken bisiklette ön fren e baya orta bir güç uyguladımmı bisiklet yavaşlıyor. ilk günlerde olsaydı bu orta güçte muhtemelen takla atardım
Şuan fren çalışıyor. Fakat dediğim gibi daha fazla güç uygulamam gerekiyor. Ve ben bundan memnun değilim. İçimde frenlerin eskisi gibi ÇİVİ gibi olmasını istiyorum.
KISACASI : bisikleti 2.5 ay önce aldım. 800 km den biraz fazla bir km de adı üstünde dağ bisikleti ve zorlu arazi koşullarında kullandım çoğunlukta ve ön fren balatalarının değişmesi gerektiğini düşünüyorum.
LAKİN, internette ne kadar baksamda sanırım frenime uygun balata bulamadım. Türlü türlü balatalar var hangisi benim bisikletime olur onu bilmiyorum ama... M445 e hangi balatalar olur bir fikriniz var mı ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
KISACASI : bisikleti 2.5 ay önce aldım. 800 km den biraz fazla bir km de adı üstünde dağ bisikleti ve zorlu arazi koşullarında kullandım çoğunlukta ve ön fren balatalarının değişmesi gerektiğini düşünüyorum.
LAKİN, internette ne kadar baksamda sanırım frenime uygun balata bulamadım. Türlü türlü balatalar var hangisi benim bisikletime olur onu bilmiyorum ama... M445 e hangi balatalar olur bir fikriniz var mı ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler