Scudo Sports

Shimano Göbeklerin Sesini Arttırma

Şahsen sessizliği seviyorum aynı şekilde. Hafif esen bir gecenin karanlığında, boş ve düzgün bir asfaltta, birkaç sokak lambasının sarı ışıklarında bu sessiz ahenkle birleşmek ve adeta gökte kanat çırpmadan uçuşan kuşlar edasıyla hafif bir eğimin tesiriyle pedali çevirmeden süzülmek gibi izah edilemeyen bir duyguyu arz etmek... Bunca edebiyat bile bu güzelliği anlatmaya kâfi değil.

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
Scudo
Öcelikle emeğinize sağlık, bende sessizliği sevenlerdenim. Hatta rublenin içini açıp yatlar ile oynayıp üzerine gresi de sürüp sıfır ses ile kullanıyordum önceki bisikletimi. Şuan ki kullandığım için zaman sıkıntımdan dolayı biraz erteledim. Eylülden sonra ona da el atacağım. Pedala basarken de basmaz ken de bisikletden hiç ses gelmiyordu, kafa ağrıtıyor öbür türlü yav :rolleyes:

cır cır böceği gibi ötecek göbek rampa inerken çıkan ses en iyi müzikten bile iyi benim için carr carrrr :) chris king veya hope pro tarihi yazar ses konusunda :)
ben bu kadar uğraşmazdım hocam hazır alma taraftarıyım renkli :)

@Melih Çolak orjinalinde sesli olan göbekler ya çok ağır yada çok pahalı olduğu için parası olmayan kullanıcı için tercih edilemiyor. Bu şekilde mevcut kullandığınız sistemi istediğiniz şekile getirebiliyorsunuz

bende ses taraftarıyım bugün flibberi açıp temizleyip kapattım fakat seste bir değişim olmadı yayın sertliğini nasıl arttırabiliriz veya sert bir yay nerden bulabiliriz ?

küçükken bisikletin tekerine yoğurt kabından parça kesip mandalla tuttururduk.
Aklıma o geldi :) ben de bisiklette sessizliği sevenlerdenin. Göbekten mümkünse ses gelmeyecek

• Beğen
Tepkiler: amd ve Ahmetgitar
Tırnakların olduğu bölgede bulunan fazla gress yağı alın ve daha ince bir gres yağı kullanın. Yüksek hızlı küresel bilyalı rulmanlar için kullanılan gres yağlar size istediğiniz sesli çalışmayı sunacaktır.

Ben yapılabilecekleri yazdım. Bunlar benim tecrübelerim. Gerisi size kalmış

Geri