Scudo Sports

Shimano Freehub ruble uyumu

Scudo
Benim de 11 uyumlu Mavic jantım 10 lu ruble var, anladığım kadarıyla mavic için 1.75mm(Maviclerde böyleymiş) lik shimano için artı 1mm lik spacer gerekiyor. Peki bunlar önce pullar sonra ruble şeklinde mi takılıyor Bi sıralaması var mı yada önemli mi?

Benim de 11 uyumlu Mavic jantım 10 lu ruble var, anladığım kadarıyla mavic için 1.75mm(Maviclerde böyleymiş) lik shimano için artı 1mm lik spacer gerekiyor. Peki bunlar önce pullar sonra ruble şeklinde mi takılıyor Bi sıralaması var mı yada önemli mi?
Şayet yanlış bilmiyorsam ilk önce spacer takacaksın sonra rubleni.

• Beğen
Tepkiler: yenhesa
Az önce tornacıya gittim, hesaba göre 2,8mm pul istedim ama 2,8mm kalın geldi gözüme kestirmeden 1,8mm ye indirttim kestirdim anca oldu.

Herkese selamlar biraz konuyu hortlatmış olacağım ama sorunuma tam çözüm bulamadığımdan soruyorum
benim claris set 8 li ruble var
jant setini yükseltmek istiyorum ancak jant setleri tarifinde 11 li sistemlerle uyumlu olduğu yazıyor
benim burada spacer kullanmam sorunu çözer mi ve kaçlık spacer kullanmam gerekir?
şimdiden teşekkür ederim.

Rs 100 jant var elimde 10-11 uyumlu yazıyor. Yanında o 1.85mmlik pulu da vardı. 9lu shimano rubleyi takayım dedim pul büyük geldi. Kilitleme kapağı içeri girmediği için diş sıyırıyor. Yani defterde ne yazıyorsa hepsi hikaye oldu. Yani anladığım üretici firma hub ölçülerini felan değiştiriyor zamanla ama kağıtta yazanlar değişmiyor. Ben de inşaat ustalarının demir bağlamak için kullandığı teli yerleştirdim takribi 1.4mm civarında oldu. Muhtemelen 1.5mm spacer işimi görecek ama nerede satılır TRde yok bilgisi olan var mı aliexpressten alacaz yoksa.

Geri