Scudo Sports

shimano deore-Truvativ Isoflow 3.0 Power aynakol hk.yardım

Barış TOPÇU

Forum Demirbaşı
Tepki
319
arkadaşlar bu 2 aynakol arasında kaldım açıkcası truvativ bütçeye çok güzel bakıyor...yorumlarınızı almak istiyorum öğrenciyim ve beni 2sene idare etcek birşey olmalı yarışlarada gircem ama çok pro. malzeme olmasada olur diye düşünüyorum...

(link)

(link)

yorumlarınızı iyi kötü bekliyorum.

dipnot:2üründen birini 2.el olarak satmak isteyen varsa özel mesaj atabilir

Scudo
yok mu koca forumda yardım etcek birisi?truvativ piyasaya girmek için fiyatlarını aşağıda tuttuğunu düşünüyorum yanılıyormuyum?

Tabiikide Deore daha iyi. Isoflow Truvativ'in en alt serisi. Hatta dikkat edersen 8'li zincir destekliyor sadece. Bende bir aynakol alacam bugünlerde tercihim kesinlikle Deore.

Su konulari ilgili basliklarin altina acsaniz, bizler de dogru duzgun takip edebilsek ne guzel olur dimi?;)

@Bora Alben

buyrun adminseniz taşıyın ben bilemedim ilgili konuyu? sanki gittim tanışma bölümünde açtım tandemde açtım birşeyde açtım?
yardımcı olmuyor iseniz alaycı tavırlarınızın sebebi nedir? sizin birkaç msjınızı daha görmüştüm herşeyde aynı tavır kendinizi ne sanıyorsunuz?

diğer yardımcı olan arkadaşım;9luya uyumlu aynakolu var linkteki..bütçe doğrultusunda deore daha zor geliyor yinede yardımın için sağol belki az daha çalışıp deore alcaz durum bunu gösteriyor gibi..

@Bora Alben

buyrun adminseniz taşıyın ben bilemedim ilgili konuyu? sanki gittim tanışma bölümünde açtım tandemde açtım birşeyde açtım?
yardımcı olmuyor iseniz alaycı tavırlarınızın sebebi nedir? sizin birkaç msjınızı daha görmüştüm herşeyde aynı tavır kendinizi ne sanıyorsunuz?

diğer yardımcı olan arkadaşım;9luya uyumlu aynakolu var linkteki..bütçe doğrultusunda deore daha zor geliyor yinede yardımın için sağol

bence kesinlikle deore al.beklemen gerekse dahi bekle onu al.

Geri