Scudo Sports

shimano deore setli mtb

Tepki
1
Bisiklet
Geotech
merhaba arkadaşlar, bugün performans bisikleti stok bilgisi almak için aradığımda bazı modelerin olmadığını ve özellikle deore setli bisiklet almamı önerdiler
ve hidrolik disk fren de uzun yolda sorun çıkartmaz dediler

benim aklıma sadece uzun yol için v fren olması gerekmez mi ? bir de dore stli hangi modeller var internetten bulamadım bilgi verirseniz sevinirim uzun yol için uygun olması lazım

Scudo
Uzun yol için neden MTB alacaksınız ki? MTB ile uzun yol çekilmez. V frenli bir şehir/tur bisikleti sizin için en uygunu.

Deore'li bisiklet almanızı neden öneriyorlar pek anlamadım fakat muhtemelen ellerindeki Deore sistemli modelleri itelemeye çalışıyorlardır.

@ahmetcan44

hocam iç anadolu turunda bozuk yollar için mtb daha iyi olur diye düşündüm o yüzden mtb bakıyorum. shimanonun en iyi seti deore değil mi ?

ya da uzun ve engebeli yollar için hangi modeli tavsiye edersiniz ?

Tamamen hatalı bir seçim olur tur için MTB kullanmak. Tur için tur bisikleti almanız sizin yararınıza, sonradan çok pişman olursunuz. Bütçe belirtmemişsiniz, o yüzden bir şey yazmak mümkün değil.

Shimano'nun en iyi seti Deore değil bu arada. Farklı türler için Dura Ace, Ultegra, XT, XTR gibi çok daha üst seviye donanımları var. Ayrıca SRAM markası da bisiklet bileşenleri konusunda son derece başarılıdır. Shimano ile sınırlamayın kendinizi.

uzun yola çıkacaksanız sakın disk fren almayın. bir kasabada bozuldu nasıl tamir edeceksiniz ? V fren heryerde bulunur.

@ahmetcan44

hocam bütçem 1000 tl civarı tur bisikleti engebeli yolda zor olmaz mı özellikle kapadokya taraflarında ?

Abi İlla Mtb Diyosun Uzun Yol Diyorsun Amortisörlü Yol Bisikleti Al Abi Yani Cyclocross Doğru Yazdıysam :) V frenleride İyi Olur Hesaplı Olur Abi

@Orkun Turgay

Engebeli yoldan kastınız muhtemelen çukurlu, asfaltı yamalı, çakıllı-mıcırlı yollar. Bunlar için MTB'ye ihtiyacınız yok. Kaliteli lastikler, lastik değiştirme kiti ya da patlak önleyici gibi bir şey işinizi fazlasıyla görür bir tur bisikletiyle birlikte.

(link)

Şu tür bir şey alabilirsiniz. Maşası da kilitlemeli. Yani gerekmedikçe kilitlersiniz, düz yollarda rahat edersiniz. Heybe ve benzeri şeyler için de rahat bir seçim.

Sedona 321 al bak keyfine Orkun.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Geri