Scudo Sports

Shimano 5800

Murat B.

Forum Trolü
Tepki
11.602
Bisiklet
Specialized
5700'ün yerini alacak olan yeni 105 serisi hakkında bir takım bilgiler sızmaya başladı; 11'li vites sistemi, hidrolik disk desteği, Ultegra ve Dura-ace ile aynı yapıda aynakol ve ön aktarıcı gibi heyecan verici yenilikler var. Di2 (şimdilik) yok...

http://www.embrocationmagazine.com/images/6115.jpg

Kaynak:(link)

Scudo
Sağlam görünüyor. :)

Evet bu bilgileri bende duydum. duyduğum gibi chainreactioncyle, evans, merlincycle falan bildiğim bütün sitelere baktım satışa çıkan görmedim daha. Eğer ilk çıktığında şöyle güzel bir kampanya falan olursa elimdeki ultegra 105 parçaları dağıtıp komple bundan çekebilirim maddi durumumda el verirse. Satışa çıkışını ve fiyatını merakla bekliyorum. Gayet güzele benziyor.

5800 deyince 58 00 olarak okudum ve nokia xpress music ne alaka dedim :)

Set görüntü olarak hiç fena değilmiş

5700 ucuzlarmi bu cikinca acaba

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@meseduzu

2. el ve sıfır fiyatlarında büyük bir ihtmalle biraz düşüş olabilir.

Biraz daha bilgi geldi:
(link)

Haziran'da piyasada olacağı yazıyor.

@Murat B.

Set ağırlığı hakkında bir bilgi yok galiba yada ben göremedim.

5800 ön aktarıci aldım yanında gelen şu parça nedir bilen var mı ? Neyi ayarlıyor ?

@Hasan SAYLIK

merhaba hocam o alet ön aktarıcıya kablonun hangi açıyla gelmesi gerektiğini ayarlamak için olması lazım

Yani birşeyler var internettte bende anladm nereye takıyoruz tutturuyoruz ama ne yapıyoruz sonuca varamadım. Daha aktarıcıyı monte etmedim de eve gidince denerim artık. İki tane de metal çıktı sanırım onlarda kadroyu ve aktarıcıyı koruma amaçlı yapılmış.

@Hasan SAYLIK
buyrun video sunuda buldum 2:50 inci Dk dan sonra başlıyor o alet ile ilgili bölüm

Evet durum anlaşıldı bu aleti aktarıcı monte ettikten sonra, teli takmadan önce takıyoruz, sonra teli aletin üstünde ki boşluktan geçirerek düz olup olmadığına bakıyoruz. Eğer sorun yoksa aleti çıkartıp teli sıkıştırıyoruz.

Aynakol çok hoş :)

Geri