Scudo Sports

Sh-m225

CODE_NAME_XTR

Daimi Üye
Tepki
108
arkadaslar SH-M225 ayakkabı almayı düşünüyorumda tabanın pek iyi olmadıgını söyluyorlar bu konuda yardımcı olurmusunuz

Scudo
Shimano'nun oldukça üst model olan ayakkabısı. Ancak gerçekten kullananlardan duyduğum, tabanının kazık gibi olduğu. Hiç esnemiyormuş. Yoksa oldukça fonksiyonel (kayışları vs) ve sağlam bir ayakkabı. Şansın varsa denemeden alma derim ;).

Tabanı karbon olduğundan esnetmek için 5000kg gibi bir kuvvete ihtiyaç var.

deneme sansım da yok arkadaslar size göre sizce baska ne alabilirim carbon desteklı 3 bantlı olması sartıyla

O ayakkabıyı ben kullanıyorum aslında memnunum hiç güç kaybı olmadan tüm gücünle pedal basıyosun fakat çok zıplamalı arazi inişlerinde çok set olması ve ayağının esneyememesi sebebiyle bazen ayak bileklerim ağrıyabiliyor yada parmak uçlarım uyşabiliyo...

@chaari

ben de "sert taban olmasının dezavatajı ne ola ki" diye soracaktım, benden önce yazdığın mesjaında cevap olmuşsun..

avantajını gözönüne alarak dezavatajına katlanılabilir...yada kişiden kişiye değişir :)

evet avantaj ve dezavantajlar kişiye göre değişir ama işte benim gibi sert inişleri seven hızlı inmeyi seven dh ruhlu bi adam olunca zorlanma yaşatabiliyor...

Geri