özür dilerim düzenleme için geç kaldım. resimlere buradan devam edebiliriz..
gezinin başlaması şerefine fotoğraf çekiliyoruz. solda serdar(alone in the dark), yanında ben..
(link)
ilk durağımız olan sarayiçi bölgesindeki şehitlik..
(link)
bisikletlerimiz ve arka planda yer alan saray kalıntısı. üzerinde bulunduğumuz köprü de geçen sene bakımdan geçti. fotoğrafını çekmedim ama zihninizde canlandırabilirsiniz yerini, fotoğrafı çektiğim yerin tam olarak arkasında kırkpınar güreşlerinin yapıldığı stad yer alıyor, bana biraz daha yakında ise adalet kasrı(fotoğraflarda yer almıyorlar)..
(link)
şehitlikten fotoğraflar..
(link)
(link)
bu fotoğraftaki anıt, yapılan ilk anıt. daha sonra yukarıdaki fotoğraflarda yer alan yenisi yapılmış ancak bu anıta da dokunulmamış..
bu anıtın biraz arkasında yapan kişinin yazdığı bir yazı var(ağaç gövdesinin hemen yanında görünüyor)..
(link)
yolumuza devam ediyoruz. edirne'de bolca bulunan harabelerden şehir dışında olan bir tanesi ve önünde de serdar..
(link)
sabah saatlerinde şehir dışından selimiye manzarası..
(link)
ironman abilerimize selamlar
(link)
hedefimiz olan eskikadın köyüne geldik. bu fotoğrafta da köyün girişindeki göl yer alıyor..
(link)
köydeyiz, bisikletlerimiz ağacın gölgesinde dinleniyor..
(link)
hatıra fotoğrafı
soldan sağa, köyde bizi karşılayan okul arkadaşlarımızdan ikisi, serdar ve ben..
(link)
orada karşılaştığımız market sahibi talih abi'nin güvercinleri..
(link)
(link)
geri dönerken girdiğimiz kapıkule yolunda, yol kenarında bulunan çok sayıda terkedilmiş tesislerden birinde, nereden geldiğini anlamadığımız böceğin bir makrosu..
(link)
ikinci sevgilim..
(link)
dönüş yolunda karnımızı doyururken durduğumuz yerden fotoğraflar..
(link)
(link)
(link)
ve tunca nehri kıyısında yer alan adını şu anda hatırlayamadığım, minaresinin yıkık olmasıyla ünlü cami..
(link)
çektiğim 110 fotoğraftan sizle paylaşmak için aralarında beğendiğim bu 20 tanesini umarım siz de beğenirsiniz.
biraz da gezi bilgisi:
tarih: 01.02.2008
mekan: edirne-eskikadın(köy)
yapılan yol: 43.02 km
max. hız: 51.1 km/s
ort. hız: 17.0 km/s
gezi süresi: 6 saat civarı
pedallanan süre: 2.31.47 saat
sonraki gezilerimizde görüşmek dileğiyle...