Scudo Sports

sezon başlangıcı-göçbeyli-130 + km 'ler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ozantuzcu

ozan orta kanaldan nedim güçlü ile irtibatlaşıyoruz ,lastikler gelince dut eğime ayar çekeriz bostancı neroda buluşup aynen üsküdara oradan hekimbaşı ,,,soğuk havalarda eğimler bizi açar...:harika::harika:

birde, bi ara karşıya geçip bebek eğiminde saat tutarız ,1 km ora...

ozan 48.8 km non stop etap aynı mekana dönüş yani burada zati idman yapmış idim, tekrar bu etaba bakarız ,,
lastik gelince haber ver ozan..

(link)

1- kısa etaplar

a- dut eğim
b- bebek eğim

2- uzun etap

b-göçbeyli -darlık-göçbeyli-48.8 non stop

toplama 130 yazar,sadece 48.8 'de tempo..

Scudo
Perşembe yada Cuma sabah erkenden sürecek var mı acaba? hava bugün ve yarın 10 C altında diye çıkmak istemiyorum perşembe 12 cuma 15 C

@Kudret Kurtcebe saat ve rotayı söylersin abi katılıma göre günü belirleyelim, Cuma günü cuma namazına yetişme durumum var şahsen onun dısında sıkıntı yok gibi

@hasanalparslang

cuma olmaz günler kısa karanlığa kalma durumu,perşembe rahat bir şekilde rota yapalım ,üsküdar motor iskele orayı zati biliyorsun ..

hava yağışlı olur ise zati iptal olur,,

@hasanalparslang

hasan saat 09.00 'da motor iskeleye gelir isen (üsküdarda )
hemen hekimbaşından çekmeköye gideriz ,camide son ,ora kısa mesafe dönüş aynı ..

@hasanalparslang

aynen olur hasan,,,

kendimizi yormadan yavaş tempo hareket edeceğiz zati kısa mesafe ..

GÜNDÜZ

11°EN YÜKS.RealFeel® 12°Yağış 1%
Bol güneş ışığı
  • D 10 km/s
  • Kuvvetli Rüzgarlar: 14 km/s
  • Maks UV İndeksi: 2 (Düşük)
  • Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı: 0%
  • Yağış: 0 mm
  • Yağmur: 0 mm
  • Kar: 0 cm
  • Buz: 0 mm
  • Yağış Süresi (saat): 0 hrs
  • Yağmur Süresi (saat): 0 hrs
fena değil inşallah bozmaz..

(link)

windguruya göre yağış yok ,rüzgar makul,,

hasan iyi akşamlar ,
malesef ,perşembe günü ablam bana gelecek bu nedenle cumaya kaydıralım yalnız ,sen endişelenme çünki namaz kılacağın camiye gideceğiz yolumuzun aynen üzerinde kesin yetişiriz,
saat 09.30 da üsküdar motor iskeleden beraber hekimbaşına oradan çekmeköye cami uzakta sayılmaz çabuk varacağız dönüş aynı ...cuma yağmur inşallah olmaz..

@yusufgs3625 Merhabalar hocam, marmaraya bisiklet için saatler var, sabah 9 dan öğlen 16 ya kadar binebilirsin, 16.00-20.00 arası yasak, 20den sonra gene binebilirsin. Birde pazar günü istediğin saatte binebiliyosun, ekstra ücret ödemeden tabi, en arka vagona geçersen rahatça gidebilirsin istediğin yere.

Kudret abi bu topikte yardımcı olmamı istedi ona, konu dışı sorularınızı özelden bana sorabilirsiniz, konu akışı bozulmaması açısından. Teşekkürler :)

@hasanalparslang

hasan çok teşekkür ederim ,topiğin seyiri için senin önderliğine ihtiyacım var ,hafta içi gelecek arkadaşlar ile kısa mesafe burada örgütlenebiliriz ,tabi kuralları hatırlatmak gerekirse,

1- kask mecburi
2- kışlık eldiven
3- iç lastik
4 -pompa

mtb -şehir-yol
hepsi kabul,,,,,kısa mesafelerde olmak isteyen arkadaşlar ile aynen hafta içi buluşurak hareket yapabiliriz....
pazar günleri ise uzun mesafe olacak malesef ,havaya bağlı ,eğer hava kötü olur ise gene kısalarda olacağız...
yeni prosedür bu yeni planımız bu ,,bu topik mayıs 2017 'in sonunda bitecek..

@Kudret Kurtcebe

Peki kudret abi pompa pompa diyorsun ama senin pompan varmı. İyi pompa yapabiliyormusun. Pompalamada durumun nasıl.

@mehmetsunu

pompa var ,fakat 60 havada kalıyor nedeni ucuz pompa,yalnız en iyi pompalar çok pahalı gerçekten ozan-k dostumun pompası çok iyi idi,60 hava olunca kendimde 60 kilo olunca teker şivalve maraton orjinal korumalı olunca lastikler asla patlamadı
üç günde bir hava düşüyor 90 havadan 60 'a iniyor ,gürselde 90 hava basıyorum ,esasında bi adet ayaklı göstergeli pompa almak lazımda 150 kağıdı geçmiştir herhal ,dolar uçtu.şimdilik idare ediyorum ct 'den havayı basıyorum haftada iki hava ile durumu kurtarıyoruz..

selam hasan,,

(link)

(link)

her iki hava sitesi olumlu,,

cuma günü ,üsküdar motor iskele saat 09.30 ,
direk çekmeköy,,

@Kudret Kurtcebe hocam decathlonda 80 tl idi sanirim. Aluminyum olan. Plastik govdeli olan (yanlis hatirlayabilirim) 50-60 tl birseydi.

atasehirde var abi. brandium alışveriş merkezinde

@Kudret Kurtcebe

upload_2016-11-16_12-53-37.png

upload_2016-11-16_12-53-58.png

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri