Scudo Sports

sezon başlangıcı-göçbeyli-130 + km 'ler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Ozan k.
Poseidon a gemilerde bile internetten bakiyorlar oldukca tutarli benim bildigim

via Tapatalk

@orcun oguzhan

oradan takip,irfan kaptandan ses yok,bu pazar sahil der ise ben sahilde pek olmam,bu nedenle bu pazar bi bakalım non stop 'a

(link) burayada bakilabilir tam emin degilim istanbul varmi telefondayim.turkler x deniciyse yunanlar 5x denizci gercek bu.hava raporlari vs tum gemiler yunanistani takip ediyor egede akdenizde

via Tapatalk

@Kudret Kurtcebe
Yapalim abi grip olucam gibi ancak.isaretler hic hayirli degil

via Tapatalk

@orcun oguzhan

http://www.hnms.gr/hnms/methods/getObservationMap?region=EUR&datetime=2016/10/28%2008:30:00%20GMT

kısada olabiliriz yalnız bostancıya saat 10.00 'da gelir isen nero kafeye
,sağanakta iptal

siteyi anlamaya çalışıyorum,yukardaki resim bu güne ait galba

@orcun oguzhan

bir diş sarmısak ve yanına yeşil çay iç,kar maske şart..

İSTANBUL HAVA DURUMU HAFTASONU ALARMI!

İSTANBUL hava durumu için meteoroloji alarm verdi dünden beri etkili olan sağanak yağış haftasonu da etkili olacak. Bugün Marmara'da İstanbul, Sakarya, Kocaeli ve Bursa çevrelerinde yağış geçişleri bekleniyor.
İstanbul için 5 günlük hava durumu...
http://i.internethaber.com/uploads/content/ekran-resmi-2016-10-28-120830pngPBWMJvpB.png?v=1477645743

yataşşşşşşş:islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik:

Yarın uzun mesafe yapmak isteyen varsa ben varım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ozantuzcu

ozan sen nerde oturuyordun ?

göçbeyliden ahmetliye, kim varım diyorsa ,saat 08.00 'de bostancı nero kafeden hareket ,direk iç erenköyden kayışdağı ordan viaport oradan göçbeyli ,devam oruçoğlu, devam ulupelit devam ahmetli, son ,
dönüş bıçkıderenin sert eğimleri ,göçbeyli,
kısa mola tempo varım diyenler el kaldırsın..

(link)

kim hazır bu etaba 85.5 artı 85.5

gidiş dönüş aynı

yokmu pedalşör ?

Ben kayışdağındayım

@ozantuzcu
kayışdağında yeditepe üniversite kapısının önünden aynen seni saat 09.30 'da alırım direk viaport,rodfaydır çetesinden sakın korkma onlar beni tanır mamaları bende..

(link)

yerler sabah ıslak olur ise iptal.......şu an temiz.....

@Kudret Kurtcebe

Tamamdır 9.30 da hazırım

@ozantuzcu

o.k ozan ,harita yukarda,malum eğimlerde zati sen durmuyor idin ,bu aynen benim işime gelir,kuzey soğuktur,
önden bas ama kaybolma ,ahmetlide kısa mola no yemek,dönüş ulupelitin ,fena acımasız eğimleri,eski günlerden hatırlarsın..

beni bekletme başka şey istemem.

saat 23.00 'den sonra atılan mesajları göremeyeceğim netten çıkacağım.....

iyi akşamlar.....

ozan geldiğin için teşekkürler ,uzuna giremedik havanın kapalı olması nedeni ile sonra açtı ,neyse telsiz eğime baktık,küme düştük yahu....:kötü::kötü::kötü::kötü::kötü:

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/cc812d11d1f690ee28b98e5e970da846.png

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/6813e1e365490dc6176c0a8cdf3a5dbe.jpg

bu gün ozan ile Yeditepe üniversitede buluştuk havanın kapalı olması nedeni ile uzunlara girmeyerek direk kiptaş eğimlerinden ,telsiz eğime daldık 6 km sonra 300 metrelik anlık 23 eğime daldık 150 metrede bıraktım,ozan 300 metreyi aldı,,,,
93492 dosyayı görüntüle

son 150 metreyi alamadım ,duvara toslama vaziyeti,anlık 23 eğim en yukarda,,,

şu gittiğinz yolun google map de güzergahı var mı?

poseidon 'a o gunun sabahi bakilmasini tavsiye ederim cunku 1 gun oncesinde bile yanildigi cok oldu. Ama o gunun sabahi gayet basarili tahminler oluyor.

(link)

ozan bu kış rota bu,(bu gün konuştuğumuz gibi )

28 km non stop,gidiş ve dönüş aynı,bana 116 km yazıyor sana 100 yazar,buluşma yeditepe üniversitesi,
sadece 28 km basacağız,göçbeyli köyünün tabelasından şile tabelasına 14 km yazıyor,dönüş 14 km gene göçbeyli,
gidiş,aydos güneyden viaport,oradan göçbeyli,start tabeladan, 14 km basacağız,şile tabela son,10-15 dakika mola göçbeyliye dönüş,yeditepe üniversitesine döneceğiz oradan dağılırız,
kasım-aralık-ocak-şubat-martta ,bakalım kaç pazar geçit verecek .

merhaba arkadaşlar yenişehir de oturuyorum bisiklete yeni başladım sahil artık sıkıcı gelmeye başladı ,ilk etapda yenişehir - göçbeyli arası gidip gelmek istiyorum en önemli endişem tek gidersem köpeklerle bir sıkıntı yaşarmıyım :) bildiginiz gibi ist tüm kopekleri kurtköy civarında geziyor.. ikincisi yokuş durumu nasıl

şimdiden bilgi veren tüm üstatlara teşekkürler

@nuvanda33

göçbeyli köyü girişinde çok fazla köpek vardır yanınıza köpek maması almanız uygun olur.

viaport üzerinden giderseniz ,göçbeyliye gelirken eğimler vardır,tersini
göçbeyliden viaport yaparsanız ,eğimler uzundur

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri